Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Rihanna nevie prestať s nakupovaním, topí sa v dlhoch!

Rihanna Zobraziť galériu (12)
Rihanna

PARÍŽ - Čím viac peňazí zarábajú, tým viac ich aj míňajú. Známe tváre šoubiznisu rady vystavujú na obdiv luxus, ktorý si môžu dovoliť. Ako sa však zdá, popová hviezda Rihanna nepozná svoju mieru. Finančnú situáciu už dlhšie nezvláda.

Kameňom úrazu je obrovská láska tejto úspešnej speváčky k nakupovaniu. Rihanna totiž vymetanie obchodov zbožňuje, robí to často a vo veľkom štýle.

Avšak klebety o finančnej kríze, ktorej Rihanna údajne čelí, prekážajú už i samotnej popovej hviezde. Rozhodla sa ich totiž vyvrátiť svojským spôsobom.

Aby všetkým škodoradostníkom dokázala, že hlboko do vrecka ešte rozhodne nemá, vybrala sa do Paríža. Neboli to však pamätihodnosti, ktoré ju v tomto svetoznámom meste módy uchvátili. Rihanna sa totiž opäť venovala svojej najobľúbenejšej činnosti - nakupovaniu.

Musíme uznať, že sebavedomie a hrdosť spievajúcej kráske z Barbadosu určite nechýbajú. Či si však svojou snahou o udržanie spoločenského kreditu celú situáciu zbytočne neskomplikovala, vie najlepšie posúdiť už len ona sama.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu