Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lucie Bílá: Obvinená z vypočítavosti... Rozvod sa vraj nekoná!

Lucie Bílá s manželom Václavom Noidom Bártom Zobraziť galériu (5)
Lucie Bílá s manželom Václavom Noidom Bártom

PRAHA – Škandál?! Naozaj sa Lucie Bílá rozvádza? Istý český denník špekuluje, že oznámenie rozchodu je len taktickým ťahom.

Česi označujú manželstvo Lucie Bílej (42) a Václava Noida Bártu (27) za jedno z najstabilnejších. Preto im nejde do hlavy, že hviezdny pár sa rozchádza bez toho, aby predtým čo i len spomenul nejakú krízu.

No pokračuje to ďalej! Lucie Bílá je vraj skvelý stratég, ktorý vie predať svoj produkt. A zvýšená pozornosť pred premiérou muzikálu Carmen, ktorá sa koná 24. septembra, sa jej vraj ohromne hodí! Veď má dostať aj percentá zo zisku, tak potrebuje čo najväčšiu divácku návštevnosť predstavenia, v ktorom sama účinkuje. A neskôr by mohli s Noidom oznámiť, že rozvod sa nekoná.

Dvojročné manželstvo sa však v bežnom živote ešte za stabilné nepovažuje. Práve druhý rok je aj podľa psychológov mimoriadne kritický. A zdá sa, že Lucie a Noid doplatili aj na veľký vekový rozdiel. Noid bol navyše vždy obviňovaný, že prácu získava vďaka svojej slávnejšej manželke. A to by časom položilo asi každého chlapa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu