Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lucie Bílá: Angažovala Csontosa aj Filáka

Víťaz Viliam Csontos (vľavo) ale aj Martin Filák si v nedeľu vyspievali angažmán u Lucii Bílej.
Víťaz Viliam Csontos (vľavo) ale aj Martin Filák si v nedeľu vyspievali angažmán u Lucii Bílej. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Šou Elán je Elán by sa v poslednom kole mohla pokojne premenovať na Bílá je Bílá! Mužské finále sa totiž v nedeľu večer zmenilo na konkurz do muzikálov, ktoré zastrešuje česká Slávica Lucie Bílá (41).

Štvrtá porotkyňa totiž počas prenosu oslovila s ponukou na spoluprácu nielen neúspešného finalistu Martina Filáka (22), ale aj víťaza Viliama Csontosa (29)!

Lucie Bílá sa predviedla ako excelentná manažérka. Ponukou na úlohu v muzikáli Babička zaskočila v priamom prenose najskôr Martina Filáka. „Bavili sme sa o tom ešte po prenose. Aj čísla sme si vymenili, a dokonca mi už aj napísala,“ tešil sa rodák zo Vsetína. A dokonca nezostalo iba pri esemeskovaní: „Tento týždeň som pozvaný do Prahy. V stredu alebo piatok by ma rád videl režisér muzikálu.“

Počas finálového priameho prenosu dostal napokon zaujímavú ponuku od Bílej aj konečný víťaz Vilo Csontos. Vedela by si ho vraj predstaviť v broadwayskom muzikáli. „Od Lucky som neskôr dostal úžasnú esemesku a chcem sa jej ešte raz poďakovať za túto možnosť.“

Člen vokálnej skupiny Braňa Kostku Fragile však bude mať čo robiť! Okrem úlohy v elánovskom muzikáli totiž vyhral aj štipendium na prestížnej londýnskej akadémii, ktoré obom víťazom darovala televízia. Zatiaľ má však istú iba exkluzívnu výhru od Markízy.


Viliam Csontos bude online na Bleskovkách v stredu 16.4. od 11.00 hod.!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu