Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zuzana a Michal Kubovčíkovci dobehli na filmovú premiéru v poslednej chvíli: Aha, čo ich zdržalo! No teda...

Zuzana Kubovčíková Šebová s Michalom Kubovčíkom Zobraziť galériu (26)
Zuzana Kubovčíková Šebová s Michalom Kubovčíkom (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Po pražskej premiére sa uvedenia komédie Ideme na teambuilding dočkali aj bratislavskí diváci. Podporiť tvorcov, medzi ktorými hviezdila herečka a producentka filmu Petra Polnišová, prišlo mnoho známych tvárí...

Čo sa stane na teambuildingu, zostane na teambuildingu. Nová bláznivá komédia Ideme na teambuilding sľubuje tak trochu nekorektný humor a kopec zábavy pre široké masy. „Najlepšie by bolo, keby diváci pred pozeraním filmu odložili svoje mozgy do igelitky a zábavu si poriadne užili,“ hovoria svorne Jakub Prachař a Petra Polnišová, ktorá je aj producentkou filmu.

Petra Polnišová na premiére filmu Ideme na teambuilding: Treba odložiť mozgy a užiť si zábavu (Zdroj: NL/Martin Bublavý)


Tá sa tešila z českej premiéry a pozitívnych ohlasov so želaním, aby rovnako vrúcne prijali novú komédiu aj slovenskí diváci. A tí prišli na premiéru v hojnom počte, vrátane viacerých známych tvárí. Podporiť svoju kamarátku v nákupnom centra prišla Zuzana Kubovčíková Šebová s Michalom Kubovčíkom, ktorí stihli pred premiérou zjavne aj nákupy.

Zuzana Kubovčíková Šebová s Michalom Kubovčíkom
Zobraziť galériu (26)
Zuzana Kubovčíková Šebová s Michalom Kubovčíkom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Simona Salátová žiarila šťastím po boku čerstvého manžela Joea Trendyho, veľkú radosť však mala aj zo stretnutia s kamarátkami. Patrila medzi ne aj Adela Vinczeová, ktorá si doslova utrhla čas na zábavný film a prišla na poslednú chvíľu. Garde jej nerobil manžel Viktor, ale priateľka Andrea Pivarčiová. 

Adela Vinczeová, Zuzana Šebová a Simona Salátová
Zobraziť galériu (26)
Adela Vinczeová, Zuzana Šebová a Simona Salátová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Premiéru si nenechali ujsť ani Lucia Forman Habancová s partnerom Ľuborom, Samuel Tomeček a speváčka Katka Ščevlíková, Lenka Šoóšová s manželom Richardom Raimanom, Martin Madej s manželkou Paulínou Ištvancovou či Zuzka Porubjaková.

Objektívy fotografov však mierili hlavne na hercov zo Slovenska i Čiech, ktorých uvidíte vo filme. Z Prahy dorazil Jakub Prachař a Vojtěch Kotek, ktorý prišiel "ruka v ruke" s Bekimom.

Bekim a Vojta Kotek
Zobraziť galériu (26)
Bekim a Vojta Kotek  (Zdroj: Ján Zemiar)

Dobrou náladou sršal Robo Jakab, Richard Autner, či Alexander Bárta.

Robo Jakab a Juraj Brocko
Zobraziť galériu (26)
Robo Jakab a Juraj Brocko  (Zdroj: Ján Zemiar)

Úsmevy na všetky strany rozdávala aj Evelyn v strieborných šatách, a Petra Polnišová, ktorá očarila v čiernych šatách a spustiť z nej oči nemohol hlavne jej manžel Juraj Brocko.

Petra Polnišová
Zobraziť galériu (26)
Petra Polnišová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Komédiu s hviezdnym obsadením nakrútila režisérka Zuzana Marianková, ktorá stavila na červenú róbu.

Zuzana Marianková
Zobraziť galériu (26)
Zuzana Marianková  (Zdroj: Ján Zemiar)

O čom je film?

Ambiciózneho korporátneho zamestnanca Aleša (Jakub Prachař) jeho narcistický šéf (Alexander Bárta) namiesto povýšenia preloží na najhoršie oddelenie - do call centra. Tam veľmi rýchlo musí prísť na to, ako spolu s trafenou konšpirátorkou Marcelou (Peťa Polnišová), neurotickým nihilistom Michalom (Vojta Kotek), vzorňáčkou Jitkou (Anna Polívková) a ďalšími bizarnými kolegami vytvoriť zohranú partiu. Len tak môže počas teambuildingového víkendu poraziť bývalých kolegov, zachrániť svoje nové oddelenie pred zrušením a hlavne nájsť stratenú sebaúctu.

Viac o téme: FilmPetra PolnišováPremieraIdeme na teambuilding
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu