Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Cenná RADA od Šebovej k Let’s Dance: Tina na toto NEZABUDNI!

Zuzana Kubovčíková Šebová Zobraziť galériu (2)
Zuzana Kubovčíková Šebová (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Slovenská herečka a bývala účastníčka markizáckej tanečnej šou Let's Dance Zuzana Kubovčíková Šebová (41) svoju cennú radu posúva ďalej. Ona sama ju kedysi dostala od tejto herečky. Takto znie...

Cenná RADA od Šebovej k Let’s Dance: Tina, na toto NEZABUDNI! (Zdroj: Vlado Anjel)

Už o pár dní, presne 3. marca, sa celé Slovensko opätovne roztancuje vďaka divácky obľúbenej tanečnej šou Let's Dance. Kedysi bola jednou z účastníčok aj slovenská herečka Zuzana Kubovčíková Šebová, ktorú sme stretli pred časom v spoločnosti. So svojím tanečným partnerom, Vilémom Šírom, sa prebojovali až do finále. Síce nevyhrali, ale obsadili krásne tretie miesto.

Galéria: Herečka Zuzana Kubovčíková Šebová

Herečka sama vie, čo všetko účinkovanie v takomto veľkom formáte obnáša. V našom rozhovore si zaspomínala na svoju cestu v šou a my sme boli tiež zvedaví, či bude podporovať tanečné páry aj tento rok. „Jemine, určite, a o to viac, že s Vildom Šírom, s ktorým som tancovala ja, bude túto sezónu tancovať jedna z mojich najbližších kamarátok, Tinka,“ vyjadrila sa Zuzana. Speváčke odovzdala aj cennú radu, ktorú kedysi dostala od herečky Petry Polnišovej. Na čo si má dávať Tina pozor a na čo nemá zabudnúť, sa už dozviete z nášho rozhovoru vyššie.

Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír
Zobraziť galériu (2)
Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: TinaZuzana Kubovčíková Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu