Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tlučková po rozchode s milencom: Útek do Ríma!

25. apríla 2008, 11.00 hod.: Letisko M. R. Štefánika - Tlučková prichádza na bratislavské letisko. Zobraziť galériu (3)
25. apríla 2008, 11.00 hod.: Letisko M. R. Štefánika - Tlučková prichádza na bratislavské letisko. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Pár dní po tom, ako sa herečka Zuzana Tlučková (45) definitívne rozišla s novinárom Jozefom Hübelom (49), zbalila si kufor a odletela do Ríma. Utiekla tak pred problémami a nespočetnými telefonátmi, s ktorými sa po rozchode s exmilencom roztrhlo vrece.

Včera dopoludnia dala Slovensku zbohom a spolu s kamarátkou a utešiteľkou Katarínou Brychtovou sa vybrala na predĺžený víkend... V kariére sa jej darí, no v súkromí to také ružové nie je. Zuzana Tlučková neprežíva veru ľahké obdobie. Naštartoval to rozchod s novinárom Jozefom Hübelom a situácia sa zhoršila, keď Hübel Novému Času prezradil, ako to medzi ním a herečkou v skutočnosti bolo a prečo to krachlo.

K tomu všetkému sa na televíznu „Priateľku“ spustila spŕška nemilých telefonátov. Na striedačku mala telefonovať s exmilencom Hübelom aj s jej bývalým manželom Štefanom Skrúcaným (47). Tlučková si preto povedala dosť a rozhodla sa utiecť zo Slovenska rovno do Ríma! Tu absolvuje dámsku jazdu s kamarátkou Katarínou Brychtovou (41), moderátorkou estévečkárskej Pošty pre teba, ktorá ju môže v prípade potreby utešovať.

11.05 hod.: Následne sa stretáva s kamarátkou, moderátorkou STV Brychtovou, ktorá s ňou odlieta do Ríma.
Tlučková po rozchode s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Nový Čas)


Bolo 10.45 hod., keď Zuzana Tlučková vyšla včera z domu v sprievode svojho staršieho syna Tomáša (19) a jeho priateľky. Trojica vytiahla z garáže herečkin strieborný mercedes a namierila si to na bratislavské letisko, odkiaľ mala herečka odletieť. Pred vchodom do odletovej haly sa Tlučková zvítala s moderátorkou Brychtovou. Ťahajúc batožinu sa pobrali na check-in. A už o 12.40 hod. spolu sedeli v lietadle. Keď sa Nový Čas snažil herečku osloviť a opýtať sa jej, aké plány má v Taliansku, mala vypnutý telefón. Jedno je však isté, táto krátka dovolenka herečke určite prospeje. Aspoň na určitý čas zmení prostredie a príde na iné myšlienky.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu