Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Skrúcaného Dominika si hľadá prácu v Jojke: Je za jej vyhadzovom z Markízy Tlučková?

Podmienila Zuzana Tlučková svoje zotrvanie v Markíze odchodom Lukáčovej? Zobraziť galériu (13)
Podmienila Zuzana Tlučková svoje zotrvanie v Markíze odchodom Lukáčovej? (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Milenka Štefana Skrúcaného Dominika Lukáčová (22) chce v televízii pracovať za každú cenu. A mladej redaktorke je zrejme jedno v ktorej! Po tom, ako sa totiž v médiách objavili správy o jej možnom vyhadzove z Markízy, sa Lukáčová údajne obrátila priamo na ľudí z Jojky.

Možno k jej rozhodovaniu prispela aj špekulácia, že za jej odstránením z Markízy má stáť samotná exmanželka Skrúcaného Zuzana Tlučková.

Túto bitku nemôže vyhrať! Podľa informácií Nového Času môže byť za odchodom milenky Skrúcaného Lukáčovej z Markízy exmanželka zabávača Zuzana Tlučková. Práve ona mala podmieniť svoje zotrvanie v Záhorskej Bystrici odchodom ambicióznej brunetky. Drsná správa mala bývalú Miss Spiša rozrušiť natoľko, že hneď cez víkend začala uvažovať o ďalšom pôsobisku. „Prepáčte, ale ja neviem o tom, že by pani Tlučková robila šéfredaktorku spravodajstva TV Markíza. Na týchto dohadoch sa nemienim zúčastňovať,“ odmieta špekulácie Lukáčová.

O tichej vojne oboch žien sa v Markíze po chodbách hovorí kadečo, oficiálne je však všetko v poriadku. „Zuzana Tlučková je absolútny profesionál a v žiadnom prípade nepodmieňovala svoju spoluprácu s TV Markíza v súvislosti s Dominikou Lukáčovou,“ povedala hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Napriek tomu, že Lukáčová naďalej každý deň cestuje do Záhorskej Bystrice, o svojej budúcnosti sa cez víkend už nepriamo informovala v Jojke. Dobre to tam pozná. Vlani v apríli tu už pôsobila ako externá redaktorka. „O jej aktivitách v iných médiách nemáme informácie,“ dodala Dúbravská.

Telefonát na Kolibu poprela aj Lukáčová. „Ja nemám dôvod hľadať si iné miesto. Ja sa nikam nechystám, ja stále pracujem v Markíze,“ prízvukovala.

A ako reaguje Jojka? „Žiadnu oficiálnu žiadosť od slečny Lukáčovej sme nedostali,“ povedala hovorkyňa JOJ Tatiana Tóthová. Ako dodala, o kvalitných redaktorov však vždy majú záujem. Herečka Tlučková včera nebrala telefón.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu