Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tlučková a Hübel: Je koniec!

Zuzane Tlučkovej vzťah s novinárom nevyšiel. Zobraziť galériu (13)
Zuzane Tlučkovej vzťah s novinárom nevyšiel. (Zdroj: Rebecca)

BRATISLAVA - Niekoľko mesiacov sa stretávali tajne, no ani to ich vzťahu nepomohlo. Herečka Zuzana Tlučková (45) a novinár Jozef Hübel (49) sa po troch mesiacoch oťukávania rozišli. Bol to pritom prvý verejne známy muž, ktorý sa po jej boku objavil od rozvodu so zabávačom Štefanom Skrúcaným (47).

„Príliš na ňu tlačil,“ prezradil Novému Času príčinu rozchodu zdroj z herečkinho okolia. Podľa informácií Nového Času to medzi dvojicou začalo škrípať krátko po tom, keď ich Nový Čas pristihol na tajnom výlete v Rakúsku. Dnes je už medzi Tlučkovou a Hüblom po troch mesiacoch definitívny koniec. Podľa zdroja z herečkinho okolia „pauzu“ navrhla sama Tlučková. Dôvodila pracovnou zaneprázdnenosťou a starosťami o synov Tomáša (19) a Lukáša (14). Vzťahu dvojice vraj neprospela ani medializácia.

„Rozišli-nerozišli... Už mesiac sme sa nestretli a komunikujeme iba esemeskami a občas si zavoláme,“ priznal Novému Času samotný Hübel, ktorý mal herečku podržať najmä po rozvode so zabávačom. So Štefanom Skrúcaným sa Tlučková rozviedla presne 4. februára tohto roku, no krízu vo vzťahu zažívali už dlhší čas. Odkedy však Nový Čas minulý rok v auguste prichytil Skrúcaného, ako si v Tatranskej Lomnici užíva s mladučkou Dominikou Lukáčovou (22), koniec 22-ročného manželstva mediálne známeho páru bol na dennom pretrase.

Zatiaľ čo sa však Skrúcaný odsťahoval a venoval sa milenke, Tlučková prežívala ťažké obdobie. K rozvodu sa nechcela vyjadrovať a stránila sa okolia. A práve od týchto pochmúrnych myšlienok ju mal odpútať známy novinár Jozef Hübel. Muž, ktorý sa ako prvý objavil po Tlučkovej boku po rozvode s exmanželom, sa však v herečkinej spoločnosti dlho neohrial. Nejaký čas sa totiž už dvojica nestretáva a zdá sa, že úspešná herečka je opäť voľná.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu