Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tlučkovej exmilenec Hübel o vzťahu s herečkou: Snažil som sa ju podržať

Medzi Hübelom a Tlučkovou to zaiskrilo pri nakrúcaní relácie v TV Bratislava.
Medzi Hübelom a Tlučkovou to zaiskrilo pri nakrúcaní relácie v TV Bratislava.

BRATISLAVA - Pomaly začali, rýchlo skončili! Rozvedená Zuzana Tlučková (45) a Jozef Hübel (49) sa poznajú 15 rokov, no ich láska sa začala len pred štyrmi mesiacmi.

Po tom, keď Nový Čas zistil, že sa ich vzťah definitívne skončil, sa Hübel rozhodol o vzťahu medzi nimi otvorene prehovoriť. Ako to teda v skutočnosti bolo medzi ním a obľúbenou herečkou?

Kedy a kde ste sa zoznámili?

- Spoznali sme sa ešte pred 15 rokmi vo Varšave. Ja som tam bol vtedy spravo- dajcom Slovenskej televízie a Zuzana prišla na rockový muzikál Metro za svojou kamarátkou z kedysi legendárnej hry Recepty na slávu Denisou Geislerovou, ktorá tam účinkovala.

Po 15-ich rokoch ste sa teda stretli znova. Kde?

- Oslovil som ju ešte vlani v decembri, keď som pripravoval reláciu v metropolitnej TV Bratislava o známych osobnostiach.

Kedy ste sa začali stretávať intenzívnejšie?

- Začali sme sa stretávať ešte pred jej rozvodom (4. 2. 2008, pozn. red.) a po ňom už pomerne intenzívne. Snažil som sa ju podporiť v zložitom životnom rozpoložení, a to najmä psychicky, pretože sám som podobnú rozvodovú situáciu pred 15 rokmi zažil.

Ako sa vyvíjal váš vzťah?

- Boli sme viac ako dobrí kamaráti, ktorí si mali čo povedať. Stretávali sme sa na bežných miestach - v kaviarňach, na prechádzkach v lese či pri jazere, v divadle, pri športe, v obchodoch. Mimo Slovenska sme boli len raz - v Rakúsku.

Váš vzťah však neskôr údajne ochladol a Zuzana vás požiadala, aby ste si dali pauzu.

- Áno, Zuzka ma požiadala, aby sme si dali pauzu, pretože má toho veľa - starostlivosť o rodinu, domácnosť, neustále nakrúcanie, predstavenia... A navyše prišla dosť nešťastne aj medializácia našich stretnutí.

Ranilo vás to?

- Nevyhovovalo mi to. Chcel som s ňou byť častejšie, no rešpektoval som jej želanie. Už mesiac sme sa nestretli a komunikujeme iba esemeskami a občas si zavoláme.

Je to teda deinitívny koniec?

- Aj mne, aj jej tento spôsob komunikácie prestal vyhovovať, tak sa už dlhšie nestretávame. Vyzerá to, že jej to takto vyhovuje viac, lebo má o jeden problém menej. A nakoniec, od istého času to takto vyhovuje aj mne, lebo mám tiež svoj vlastný život, v ktorom mám oveľa pokojnejšie súkromie.

Ako vás vnímal pán Skrúcaný? Podľa našich informácií vás nemá príliš v láske...

- Neviem, ako nás vnímal. Tento človek si žije svojím životom a ja svojím. Poznali sme sa iba zbežne, zdravili sme sa približne 20 rokov, vedeli sme o sebe, občas prehovorili pár viet, no kamaráti sme nikdy neboli.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu