Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Grigorov a Olešová: Noví milenci?!

Lucia Olešová je novou múzou Roba Grigorova. Zobraziť galériu (16)
Lucia Olešová je novou múzou Roba Grigorova. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - V slovenskom šoubiznise vznikla nová láska! Zdá sa, že speváčka Lucia Olešová (19) a spevák Robo Grigorov (43) sa dali dokopy. Najskôr sa začali stretávať len kvôli hudbe, ale podľa zistení Nového Času ich vzťah postupne prerástol do lásky. Napriek tomu to, že sú spolu, oficiálne potvrdiť odmietajú...

Na Honzíka už zrejme definitívne zanevrela! Na mníchovského záletníka zabúda Lucia Olešová momentálne podľa informácií Nového Času v náručí speváka Roba Grigorova. Ten svoje sympatie k sexi speváčke vyjadril ešte počas tretej série SuperStar, keď pri hodnotení semifinalistiek povedal: "Predviedla skvelé, takzvané naozajstné spievanie. Okrem toho, že je speváčka, je aj hudobníčka." Tieto slová mladej speváčke evidentne polichotili a ešte zrejme viac fakt, že ju chcel Robo osobne spoznať.

Dvojica sa napokon zoznámila začiatkom tohto roku pri stretnutí na káve a odvtedy sa stretávajú často. A aj keď chodievajú na spoločné večere do pizzerie či na nákupy, spoločnosti sa obaja cielene vyhýbajú. "Sú spolu približne dva mesiace," prezradil Novému Času ich spoločný známy. Ani jeden zo zaľúbencov však túto informáciu včera nechcel potvrdiť.

"Je pravda, že sa stretávame, ale len pracovne," vykrúcala sa Olešová, pričom na ďalšie otázky týkajúce sa jej súkromia odmietla odpovedať. Grigorov sa do redakčnej uzávierky k našim otázkam týkajúcich sa jeho nového vzťahu nevyjadril. Faktom je, že skúsený spevák so skvelými kontaktmi v hudobnom biznise môže byť pre Olešovú veľmi užitočnou známosťou pri rozbehu jej sólovej kariéry. A určite ani Robovi nie je kráska, akou je Lucia, ľahostajná. Najmä potom, keď sa vlani rozišiel s ďalšou začínajúcou speváčkou Danou Hvoždárovou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu