Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Lucia Olešová: Marianna nevyzerá ako šťastná žena

Lucia Olešová bola online na Bleskovkách. Zobraziť galériu (23)
Lucia Olešová bola online na Bleskovkách.

BRATISLAVA - Je mladá, sexi a snažila sa presadiť ako speváčka v SuperStar. Avšak po jej rýchlom vypadnutí už v semifinále sa chcela vrátiť do šoubiznisu.

Najprv sme ju vídali po boku podnikateľa Jana Novotného, čo sa určite nepáčilo jeho vtedajšej priateľke Marianne Ďurianovej, potom vyhlásila, že by jej to seklo po boku Rasťa Žitného v hlavných správach na Markíze.

V televízii sa už však nedávno objavila a to dokonca v počasí. Niet divu, že je o ňu taký záujem. Od vypadnutia zo SuperStar sa objavila aj na futbalovom štadióne v Žiline pred ligovým zápasom so Slovanom na konci, kde si zaspievala naživo pred publikom. Splnil sa jej tak sen. Určite ich má však viac. Naposledy to skúsila na konkurze do muzikálu Producenti.


Lucia Olešová pozdravila čitateľov Bleskoviek:





Lucia Olešová bola online na Bleskovkách!

Rozhovor

09:54:55 - otázka od: Zdenko Ahoj chcel by som sa ta spytat aky by mal byt tvoj partner? dakujem cmuk najlepsie ziadny:)))

09:56:54 - otázka od: luke ahoj, dobre rano, ako vyzera tvoj bezny den luci? ak svieti slnko tak sa zobudim okolo deviatej, idem si so psom zabehat, potom zaplavat(ale uz bez psa;) a potom za dam do poriadku a utekam na stretnutia... po veceroch si riesim svoje umenie:))

09:57:08 - otázka od: Nika Páči sa ti Jan Novotny???? Nie

09:58:31 - otázka od: luke spievas pekne. ako pracujes na svojom hlase? Cim viac na nom "pracujem" tym je to mechanickejsie a teda horsie. Najlepsie je veci vypustat priamo zo srdca, vtedy cloveka mrazi na chrtbe:)....

10:00:57 - otázka od: PEpinho Awoj LUcka.si strasne pritazliva a sexi to musim uznat.kedy mas naplane vydat cd??dufam ze bude super....a co je na tom pravdy ze mas nieco s honzom??? Dakujem, cd vydam vtedy ked bude dokoncene, co moze byt uz coskoro:)... A s honzom nemam nic

10:02:05 - otázka od: Aneta Ahoj Luci, chodíš ešte s Honzíkom???....myslím totiž, že by ťa pri ňom bola škoda NECHODIM s Honzikom, prave preto lebo by ma bola skoda...;)

10:09:34 - otázka od: monika ahoj lucka :) dobre rano zelam. mne je stale nejake podozrive, ze su ta plne noviny, casopisy a v podstate si este nic velkeho nespravila. nic proti tebe nemam, ale musis sama uznat, ze bolo o tebe pisanych viac clankov ako o 99 percentach ostatnych supestaristov aj ked vacsinu ludi az tak velmi nezaujimas. cim myslis, ze to je? Dobre ranko aj tebe:)! Za ten medialny osial nemozem. Jednoducho som bola pre media asi zaujimavejsia ako ostatni a asi bola z toho aj dobra predajnost, inac by som na titulkach nebola. A dalsi problem je tiez v tom, ze media nemaju vo zvyku pisat o tom co kto dokazal a co sa mu dobre uz podarilo. Preto teraz vyzeram ako truba......hm;)

10:09:56 - otázka od: david020 Zdravim,dobre ranko.teda dobry den.Ja len,ze ci to uz zacalo :) Uz TO zacalo:))!!!

10:10:40 - otázka od: katka tebe sa paci jano novotny??ved ty si celkom pekna a on je otrasny on JE otrasny:)

10:11:39 - otázka od: Angelika Širgelová Dobry den prajem a pozdravujem Lucku. Ja sa nechcem nic pytat len ju pozdravit.Drzime jej palce je to silna osobnost a prajeme vela uspechov.Angelika a Tony z Lucenca Moc krat dakujem, tiez Vas pozdravujem a zdravim aj cely Lucenec(aj svojho ex;)

10:12:48 - otázka od: Katka Ahoj Lucia jeden sen sa ti uz splnil spievanie na stadione v ZA, mas este nieco po com velmi tuzis? Prajem vela stastia a hlavne nerob si velku hlavu z bulvaru : o ) Tich snov je vela. Jeden z nich je dostat sa ludom NIE na oci ale HLAVNE do usi....Takze ten album no...:))

10:13:49 - otázka od: Karol Dobry den, aky je to pocit tlacit sa niekam, kde vacsina obyvatelstva o Vas nejavi zaujem? Ja sa nikam netlacim, oni ma tlacia a ked sa nelubi , tak to netreba citat. -peace-

10:15:18 - otázka od: Lucia ahoj, chcem sa Ta opytat ci momontalne studujes a co planujes robit v nasledujucich mesiacoch? dakujem Uz som dostudovala, ale mozno ma raz jedneho dna osvieti a pojdem este na vysku...uvidime. V nasledujucich mesiacoch, budem pracovat na vlastnej kondicii a muzike...hlavne muzike.:)

10:15:38 - otázka od: l-e-v-c-i je mozne ta aj niekde stretnut a prehodit s tebou par slov aj nazivo? Na Devine, chodim tam behat

10:18:30 - otázka od: majka Uvedomujes si ze si strasne namyslena??? nie som namyslena...aj ked priznavam ze tak mozno vyzeram. Kto ma pozna, vie.

10:21:35 - otázka od: mirka Preco prave soubiznis? Mas pocit ze potrebujes prave to? Ak by si sa neuplatnila v soubiznise co by si chcela ine robit? Myslis, ze prave to ta urobi stastnou? Mna robi stastnou muzika. Soubiznis je len kruta dan... Ked sa nastvem tak odidem niekde daleko a zevriem sa do starej budy, kde si budem spievat len tak pre seba... Hm, ked to tak po sebe citam, to neni az tak zly napad na dovolenku:)!

10:22:12 - otázka od: luke na koho sa mam obratit, ak mam zaujem o tvoje vystupenie? dakujem Na mna:)

10:22:56 - otázka od: kika ahoj si moj idol chcem byt ako ty Bud radsej sama sebou, boli to ked si niekym inym, ver mi viem o com hovorim...

10:24:00 - otázka od: Adelka Si celkom pohľadná baba. Nemyslíš si, že Tvoje sebavedomie Ti trochu kazí Tvoj obraz? Myslim si ze sebavedomie nieje nezdrave:)

10:27:13 - otázka od: Brian Ahoj Lucka,neuvazovala si nad moderovanim nejakej vlastnej relacie-velmi by Ti to seklo!Mas nejakeho priatela?Prajem vsetko dobre a pekny den Ahoj, no myslim, ze s mojou recovou chybou by to bolo zabavne:))! Neviem si seba predstavit ako moderatorku (aj napriek tomu ze media pisali jak sa tlacim do Markkizy)....a priatela nastastie nemam;)

10:32:33 - otázka od: mako Ahoj Lucka..;) Mam take tri otazky...vies si predstavit co by bolo s tebou, resp. co by si robila ak by si postupila do finale SHS3??? Ci by si pokracovala v speve a tak? Druha je co vlastne teraz robis, spievas, moderujes, hras, alebo nieco ine? Nejako som nepostrehol nieco a novinam, hmmm moc neverim ;) Mno a tretia, mas sa mi dobre takto v piatok rano? A len tak naokraj, si sympaticka baba, ktora vyzera stale dobre ak nie lepsie....krasny den prajem 1:Robila by som to iste ako teraz, nejaka Superstar nic nemeni (teda v ojedinelych pripadoch ukaze niekoho mizerny charakter)... 2.Hlavne spievam. A dobra rada: necitaj noviny;))) 3.Mam sa svetovo, prave som na stol vyfasovala taku nenormalnu bonbonieru... Diky za komplimenty a aj tebe krasny den:)

10:33:06 - otázka od: Dana ;) ahoj Luci...chcela by som sa ťa opýtať....plánuješ vydávať nejaký album ? ...alebo už máš ? :) Jasne ze planujem:). Vsetko pride...

10:38:47 - otázka od: Hanka Ahoj! Rada by som sa Ta opytala, ci si si niekedy povedala, ze by si radsej zila ako obycajne dievca... nie v takom prepychu, bohatstve, obklopena vsetkym, po com Tvoje srdce pisti... ze by si si radsej vsetko vybudovala sama svojou zasluhou... vies, nie kazde dievca v Tvojom veku sa vozi na takom aute, ma same znackove oblecenie, atd.... mas este vobec nejake nesplnene sny? Lebo s vela peniazmi sa vsetko plni lahsie.. Mas nejake miesto na zemi, kde by si chcela zit? Dakujem za odpoved! Pekny den! Tomu ver! Vies, ono je to taka milna predstava ze peniaze ti prinesu vsetko po com tuzis. Uplna hovadina! Ja som v skutocnosti obycajne dievca ale skrz tie materialne veci to nokto ani len nechce vidiet. Ku svojmu fungovaniu potrebujem tak akurat klavir, platno, farby....a nejaky priestor kde by som sa mohla realizovat. Nesplnene sny sa plnia vo vnutri, nie vonku. Ked budem mat v dusi klud, budem tam kde som chcela byt a mat len to co potrebujem...:)

10:39:30 - otázka od: Peter Homola Ahoj..Keby som ta pozval na moju narodeninovu party, prišla by si.??Chcel by som ta počut naživo spievať. Ale z torty vyskakovat nebude,;))!

10:41:10 - otázka od: david020 ahoj,pozeral som to video z toho konkurzu na ten muzikal a bola si super.Ako to dopadlo?Zobrali ta? Jej, som rada ze sa to niekomu aj paci:), ale dopadlo to....hm, ide sa o "dum dal" ;).

10:42:13 - otázka od: anonym Preco si namyslena??? A nehovor ze nie si lebo SI NAMYSLENA.....ale preco??? Nazdar Anonym, tak ked to tak dobre vies, ze som namyslena, tak to musi mat nejaku logiku...odpovedz si sam, PRECO je to tak....hmmm:)? -peace-

10:43:18 - otázka od: peto ahoj...mas dost pekne fotky...a si pekna baba...co momentalne robis?studujes este? momentalne jednou rukou pisem a druhou do seba cpem bonbony ...nastastie uz mam skolu za sebou...

10:44:17 - otázka od: martin rusina ahoj Lucia chcem sa spýtať chystáš sa vytvoriť niejaký novy album alebo si snim us začala.....tvoj obdivovatel uz som zacala:)

10:46:15 - otázka od: newey ....dobre vyzeraz....ale to je asi tak vsetko - myslis ze to staci ny to aby clovek prerazil v soubiznise? V niektorych pripadoch ano, poznam mnoho takych prazdnych nadob, co okrem medializacie, nemaju v sebe ani trochu ludskosti....

10:46:55 - otázka od: kika ahoj kedy vydas album este neviem:), nemam presny datum a zatial netusim kam ma osud zavedie...stat sa moze vselico

10:49:33 - otázka od: Michaela Dobrý deň, chcela som sa opýtať, aký máte názor na Marianu Ďurianovú. V poslednom čase ju s Vami veľmi spájajú. ďakujem z odpoveď a želám veľa úspechov. Marianu velmi nepoznam, tazko sa mi sudi alebo hodnoti....mozem len povedat ako na mna posobi.... nevyzera ako velmi stastna zena....

10:50:17 - otázka od: Maťa Ahoj Lucka!Chcela by som sa ťa spýtať,či v najbližšej budúcnosti plánuješ vydať nejaké CDčko. ano planujem, ale neviem ci to bude uplne najblizsia buducnost...ale pracujem na tom:)

10:52:38 - otázka od: Janka Ahoj Lucia chcela by som sa ťa opýtať koľko kilogramov gélu spotrebuje Ján Novotný na svoje vlasy za mesiac? Ale v poslednom čase musí byť na tom finančne zle, keď sa v poslednom čase objavuje aj bez neho. Ďakujem za odpoveď a že ho pozdravujem. zhruba 1 a pol kila, co si pamatam este z cias "hojnosti" ;))....Momentalny stav netusim

10:53:29 - otázka od: Lenka Mila Lucia,je mi luto,ze sa bulvar do teba tak " navaza" ,ale asi nie je iny sposob ako sa mozes prezentovat,aby si zaujala. Prepac, spev ti nejde,peniaze mas, tak radsej nafot poriadny book a skus modeling. Vela stastia. Hm, tak dik:)

10:55:19 - otázka od: Zdenko Ako to ze ziadny mas neake zle skusenosti? alebo si skor taka ze si radsej uzivas? Mam len same poucne skusenosti a momentalne neni priestor aby som sa zapodievala este aj niekym inym ako sama sebou. Po Superstar mam so sebou vela roboty;)

10:59:27 - otázka od: michal AhojLucy. Je pekne od Teba že si najdeš čas aj na obyčajných ľudí a maš ochotu s nimi pokecať, aj ked isto maš veľa prace okrem toho.Ja len tak pišem lebo si veľmi sexi a takych na Slovensku nie je veľa ako Ty.Tak Ti prajem všetko len to naj aby sa Ti darilo vo svojej kariere a aj v sukromnom živote.Ked ceš popisať aj ked viem že to nebude možne tak sa ozvi na mail.na pokec asi nechodiš čo?:-)papa pekny den prajem na pokec nechodim;)). Ale dakujem, taketo odkazy si moc vazim, nie je toho vela a po tej strasnej medializacii sa a ni necudujem. Este ma zaujala jedna vec: "...cas na obycajnych ludi..". Jakych obycajnych??!! Haloooo:))))

11:05:36 - otázka od: zbynek ahoj, seriozne sa chcem opytat, co si uz v zivote take dokazala, naco si hrda? ci na spievanie v superstar, ci na spievanie na stadione alebo co take?? ahoj, tak ja ti teda seriozne odpoviem. Vsetko raz pominie aj cela hrdost "na" nieco. Jedine co mi zostava, je pocit ze vsetko ma nejaky zmysel, ci je to zle alebo dobre... a to je celkom ukludnujuca predstava nie?

11:06:04 - otázka od: monika slecna olesova..musim poznamenat, ze vykon durianovej na konkurze sa mi pacil ovela viac ako vas hoci spievala falosne...vas spev bol nudny je to Vas nazor:)

11:08:46 - otázka od: Zuzka Ahoj ako hodnotis 3. rocnik Superstar? Bolo ti luto, ze si sa nedostala do finale? 3. rocnik priniesol vela prekvapeni.....ale jedno ma neprekvapilo vobec a to ze som sa do finale nedostala. Vedela som to a som rada:)

11:11:07 - otázka od: sharlota Ahoj chcela by som sa ťa opýtať ktoré 3 veci by si si zvala na opustený ostrov, keby že si tam mala byť mesiac???:o) Inak aka si kamarátka s J. Novotným???pýtam sa preto lebo bulváru sa v dnešnej dobe nedá veriť. A prajem veľa šťastia v práci a v živote.... Zobrala by som si klavir, farby a platno.... A bolo by fajn keby okolo toho ostrova pravidelne jazdili aj nejake lode:)....s J. Novotnym nie som kamaratka. Bulvar nech si pise pre tych co tomu neveria

11:11:32 - otázka od: Erik Co si predstavujes pod krasnym romantickym vecerom? sviecky a portske vino:)

11:12:47 - otázka od: Marko Ahoj...Chcel by som Ti len vyjadriť svoje sympatie...Tých závistlivcov a ohováračov si,dúfam,veľmi nepripúšťaš...Predsa len jedna otázočka - zvykneš čítať knihy?Ak áno,aké?:o)) skus si precitat Eckhart Tolle-Moc pritomneho okamziku

11:15:44 - otázka od: Martin Ahoj, super ze sem po tych starych ujoch konecne prisla aj nejaka pekna baba..klobucik dolu... inac ako muzikal? Muzikal? No nedostala som tu ulohu, ale nevadi. Asi boli lepsie...vid. www.youtube.com ;)))

11:16:53 - otázka od: Juzko Pucik a ja sa ti pacim???? Jozi, ty nemas chybu:)))!

11:17:11 - otázka od: Michal chcela by si spievat pred nejakým riadnym futbalovym zapasom?? nie slovan-zilina! napriklad inter milano vs liverpool fc. hmm....? Tomu ver:))!

11:19:54 - otázka od: luke jo ta pesnicka co mas na you tube je fakt dobra. aj to video. ma to uroven. co s tym dalej? drzim palce! luke Dakujem,uvidime:). To video sme tocili ked som mala sestnast, teraz som uz asi niekde inde...uvidime....:))

11:23:34 - otázka od: ja aj tak si myslim ze si nemala vypadnut. si pekna, mas pekny hlas...no smola ze si z bratislavy a zo solventnej rodiny....drzim palceky v buducnosti ;) Dakujem moc krat, dufam ze to v tej buducnosti bude viac o muzike a ze k nej budu mat konecne pristup aj ti, ktori mi fandia aj napriek vsetkemu co sa hovori. Dakujem za Vase otazky, kritiku aj podporu...Prajem Vam krasny den...a kupte si bonbonieru, pomaha to;))

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu