Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Let´s Dance 2: Konrád vyfasoval mladú blondínku, už to medzi nimi iskrí!

Konrád „vyfasoval“ najkrajšiu tanečnicu. Zobraziť galériu (18)
Konrád „vyfasoval“ najkrajšiu tanečnicu. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ten má teda šťastie! Mladý Martin Konrád (16) dostal za partnerku do Let´s Dance 2 prekrásnu blondínku. Práve toto nežné žieňa, očividne od neho o nejaký ten rôčik staršie, má bývalého superstáristu učiť tancovať.

Novému Času sa nedávno podarilo dvojicu odfotografovať v pózach, ktoré však ukazujú aj niečo navyše. Krehkej plavovláske sa pri tréningoch často zatúlala ruka do Martinových vlasov. Že by ho učila aj niečo viac ako tanec?

Vystri chrbát, napni paže, hlavu hore... Takéto povely zrejme vychádzajú z úst pôvabnej blondínky, ktorá pripravuje bývalého finalistu SuperStar 3 Martina Konráda na druhú sériu markizáckej tanečnej šou Let´s Dance. Táto dvojica, ako sa zdá, sa z času na čas pozabudne a namiesto tanca sa venuje aj niečomu inému... A tým nie je nič iné ako vzájomné nežnosti.

Aj v piatok sa sympatická tanečnica spolu s Konrádom nevenovali iba tancovaniu. Blondínkina ruka totiž sem-tam zablúdila do Martinových vlasov a jemne mu jeho havraniu hrivu prehrabala. A šestnásťročný Konrád zostal niekoľkokrát z tejto jej náklonnosti poriadne v rozpakoch. No vôbec nevyzeral tak, že by sa mu tie dotyky nepáčili, práve naopak.

Čo ale na svoju učiteľku tanca hovorí samotný Konrád? „Ona je zlatá, šikovná, tancuje štrnásť rokov, takže si vyhovujeme povahovo aj tanečne,“ vychválil svoju sexi učiteľku tanca. Pre miláčika žien všetkých vekových kategórií nie sú zrejme tieto tanečné tréningy až také náročné. V prítomnosti krásnej dievčiny s ladnými krivkami si aj čo-to užije. Veď od staršej „kolegyne“ sa môže Martin naučiť aj niečo viac ako tancovať...

Vzájomná náklonnosť bola u oboch evidentná.
Let´s Dance 2: Konrád
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Nový Čas)


Martin si tanečné hodiny so svojou sexi učiteľkou poriadne vychutnáva.

Let´s Dance 2: Konrád
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Nový Čas)


Sympatická plavovláska je Konrádovou učiteľkou tanca.

Let´s Dance 2: Konrád
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Nový Čas)



MARTIN KONRÁD V SUPERSTAR

Dominika Mirgová Martin Konrád - One



Martin Konrád - When September Ends

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu