Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Christová: Východniarky učila kráse

Bývalá prvá Miss ČSFR východniarkam pomáhala radami, ale priložila aj ruku k „dielu“. Zobraziť galériu (35)
Bývalá prvá Miss ČSFR východniarkam pomáhala radami, ale priložila aj ruku k „dielu“. (Zdroj: Nový Čas)

MICHALOVCE - Postavou sa síce už pýšiť nemôže, ale krásou tváre sa jej málokto vyrovná! Práve preto sa bývalá Miss ČSSR Ivana Christová (38) rozhodla rozdávať rady, ako sa starať o pleť, či líčiť sa. Uplynulý štvrtok celý deň trpezlivo učila dámy vo Voli pri Michalovciach svoje tajné grify, ako vyzerať čo najlepšie...

Christová tvrdí, že je napriek kritike, ktorej sa od svojich kolegýň dočkala uplynulú sobotu na voľbe Miss ČR, so svojím výzorom spokojná. „Som šťastný človek a som spokojná s tým, ako vyzerám. Keď to trápi niekoho iného, je to jeho problém,“ dodala bývalá miss. Podľa nej každá žena v každom veku môže vyzerať dobre. „Žena musí vedieť relaxovať, nesmie stratiť sebavedomie a musí si veriť.“ A keď k tomu zvolí správnu starostlivosť o pleť a vhodný mejkap - výsledok je zaručený.

„Je mnoho dám, ktorým radím. Mnohým som zmenila život,“ tvrdí prvá miss. Vo východoslovenskej Voli preto dámy učila starostlivosti o pleť i to, ako sa správne namaľovať. „Nerobím nič násilne a všetko podriaďujem potrebám danej ženy. Spolupracujem aj s mnohými firmami, kde v rámci vizáže radím i topmanažérom,“ uzavrela Ivana Christová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu