Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

České missky ohovárali Christovú: Tá ale pribrala...

Ivana Christová už dlhšie bojuje s kilami navyše. V sobotu večer si to všimli aj bývalé české missky. Zobraziť galériu (22)
Ivana Christová už dlhšie bojuje s kilami navyše. V sobotu večer si to všimli aj bývalé české missky.

BRNO - Mladšie krásky na ňu zaútočili! Na sobotňajšom galavečere českej Miss 2007 v Brne sa predstavili víťazky všetkých ročníkov. Aj keď sa dievčatá videli po rokoch, neostalo iba pri sladkých rečiach, ale poriadne si to „naložili“! Podľa českého denníka Aha to najviac „schytala“ práve prvá Miss ČSSR Ivana Christová (38).

Prvú Miss ČSSR v sobotu za jej vzhľad poriadne ohovorili. Na finále českej Miss 2007 sa totiž stala terčom útokov svojich mladších a najmä štíhlejších kolegýň. „Čo si to tá Ivana urobila na hlave, ten namotaný chemlonový drdol ju urobil ešte mohutnejšou, ako je,“ šepkali si medzi sebou krásky, ktorým sa nepozdával Ivanin extravagantný účes v spojení s jej oblými krivkami.

Čo na to hovorí samotná Ivana? „Ja som teraz oslávila svoje dvadsiate výročie, mám veľmi dobré vzťahy s misskami, niektoré sú moje veľké priateľky. Som veľmi rada, že som zaujala noviny tak, že to museli rozoberať. Neviem si predstaviť, že by niekto prišiel a riešil to,“ prezradila prvá federálna miss, ktorá si vychutnávala sólovú úlohu jedinej Slovenky medzi českými misskami. „Účes mi robil Paviel Rochnyak a som rada, že sme vytvorili niečo, o čom celý deň ľudia rozprávajú, lebo ich to zaujalo,“ povedala Christová, ktorá na plese vydražila jedinú cenu, ktorá jej z výhry ostala, a to šijací stroj Singer za rovných 780-tisíc korún (24 143 €).


Z dvadsiatich bývalých missiek je Ivana zjavne najkyprejšia.

České missky ohovárali Christovú:
Zobraziť galériu (22)


Foto: Aha!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu