Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Daniel Craig: Kvôli mobilom s foťákom sa neviem vyčúrať!

Daniel Craig je nervózny z mobilov s fotoaparátom. Zobraziť galériu (21)
Daniel Craig je nervózny z mobilov s fotoaparátom.

LONDÝN – Daniel Craig považuje fotoaparáty na mobiloch za svoje prekliatie. Kvôli nim sa totiž už dlho v pokoji „nevyčúral“ a získal si u fanúšikov reputáciu agresora.

Posledný Bond má síce svojich priaznivcov rád a ochotne im dáva autogramy, ale dokáže ho vytočiť, keď si ho na každom kroku všetci fotia. A najhoršie chvíle zažíva na verejných toaletách, kde na neho mobilom mieria pravidelne.

„Ľudia sa ma snažia odfotiť, keď akurát čúram a to sa mi nepáči a nikdy páčiť nebude,“ hneval sa modrooký blonďák. „Musím si neustále namáhavo udržovať zmysel pre humor, pretože inak by som ho mohol veľmi rýchlo stratiť a začať sa uťahovať do seba, potom by človek nemohol ísť nikam von, pokiaľ by nemal so sebou armádu ochrankárov,“ tvrdí Daniel, ktorý už na fanúšikov s mobilom zaútočil niekoľkokrát.

Nedávno však 39-ročný Craig priznal, že často chodí do krčmy na pivo s falošnou briadkou a v čiapke, aby ho nikto nespoznal. „Niekedy si prajem, aby som si mohol ísť si sadnúť a stráviť popoludnie v krčme. No viete, pokiaľ som nenápadný a mám na sebe čapicu, slnečné okuliare a falošnú briadku, iba vtedy to viem podniknúť.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu