Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Stlstnutý Daniel Craig sa s bolesťou vracia do tela Jamesa Bonda

Do tejto formy sa musí dostať Daniel Craig. Zobraziť galériu (13)
Do tejto formy sa musí dostať Daniel Craig.

LONDÝN – Keď sa Daniel Craig odhalil v poslednej bondovke Casino Royale, nový idol mužskej fyzickej krásy bol na svete. Na vypracovanej postave modrooký blondín pred nakrúcaním skutočne tvrdo drel.

Po premiére sa ale smelo pustil do svojich obľúbených nezdravých jedál, alkoholu a leňošenia. Jeho telo rýchlo spustlo, takže by v ňom agenta 007 videl málokto. Teraz sa však Daniel musí vrátiť späť do svojej ideálnej postavy a stojí ho to nemalé úsilie.

"V tú chvíľu je to dosť bolestivé, ale potom si môžete poriadne oddýchnuť. Propagovali sme ten film po celom svete a v každom meste, ktoré sme navštívili sme mali možnosť ísť do tej najlepšej reštaurácie. Predtým som sa nedotkol jedla po sedem mesiacov, takže som si tam vždy povedal: 'Áno, toto si dám a dám si to všetko.' Nikdy v živote som nepil vodku a martini, ale čert to vezmi, vypil som toho hektolitre, keď už sme skončili. Oslavovali sme totiž štýlovo. Bolo to divoké, no dobre, možno nie divoké, ale konečne som si odpočinul," prezradil Daniel.

Napriek tomu, že pred každým nakrúcaním drží Craig diétu a veľa cvičí, pred ďalšou bondovkou Quantum of Solace už toľko času v posilňovni tráviť nehodlá. "V poslednom dieli som bol dosť vypracovaný, ale nechcem byť už taká hora mäsa bez krku, akou som bol. Teraz viac boxujem a behám, ale Bond musí predsa stále vyzerať, že je schopný niekoho zabiť, keď si dá dole tričko," dodal 39-ročný rodák z Liverpoolu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu