Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Tajný denník Karla Svobodu: Tieto všetky mal!

Kniha o živote Karla Svobodu a Venduly vychádza v Čechách už v pondelok. Zobraziť galériu (14)
Kniha o živote Karla Svobodu a Venduly vychádza v Čechách už v pondelok.

PRAHA - Karel Svoboda si skutočne písal tajný denník! Obsahuje zoznam mileniek, verejne známych aj neznámych, ktoré prešli posteľou legendárneho skladateľa. Blesk má k dispozícii ukážky z knihy "Téma na román alebo Kauza Karel a Vendula", ktorá obsahuje pikatné detaily zo Svobodovho denníka.

Je to malý, nenápadný, červený diár, ktorý mával Karel Svoboda na poličke vo svojej pracovni. Jeho obsah má ale i teraz, takmer rok po skladateľovej samovražde, silu dynamitu. Niektoré manželstvá českých hviezd sa vďaka nemu doslova otriasajú v základoch. Karel Svoboda bol nielen geniálnym skladateľom, ale aj geniálnym a náruživým milovníkom. A kvalitu svojich mileniek hodnotil práve vo svojom denníku.

Každé meno jeho milenky malo pri sebe poznámky o tom, ako sexuálne hry prebiehali. "Ten zošit bolo jediné, čo som z Jeván, kde sa Karel zastrelil, hneď odniesla," priznáva Vendula v knihe Téma na román. Sama si totiž dobre uvedomuje nebezpečnosť tohto dokumentu.

Karel Svoboda si totiž milenky vyberal predovšetkým z radov známych českých herečiek, speváčok a tanečníc, ktoré teraz žijú v spokojných partnerských vzťahoch. A na sex so Svobodom by najradšej zabudli...

"Iveta sa bála orgazmu. Prirovnávala ho s pocitom omámenia, keď aplauduje plná Lucerna," zapísal si do denníka Karel Svoboda. Pri tejto poznámke mal meno Ivety Bartošovej (41).

Ako je možné zistiť z knihy Téma na román, ktorá začala vznikať už za Svobodovho života, nie je to zďaleka jediné známe meno. Svobodovým životom totiž prešli desiatky žien. A o niektorých milenkách autorkám knihy skladateľ sám poskytol svoje zážitky. Už vtedy tušil, že vyvolajú obrovský ohlas. "Tá kniha môže vyjsť, až keď tu nebudem," povedal Svoboda pár mesiacov pred svojou smrťou.

Svobodovmu sexepílu sa neubránila pred rokmi ani mladučká Dada Patrasová. "Párkrát medzi nami niečo prebehlo, nebola v tom ale žiadna zamilovanosť, alebo vzťah, len sex. Myslím, že mu šlo len o 'zárezy'," hovorí v knihe Téma na román Dada Patrasová. A Jitka Zelenková? Tá síce mala v tom čase pomer so ženatým Ľaďom Štaidlom, ale to jej nijako nebránilo v tom, aby si sem tam neužila aj s Karlom Svobodom.

Svobodov románik s Leonou Machálkovou sa už pred časom na verejnosti pretriasal. Jej spoločná dovolenka s Karlom a Vendulou bola výsadou, ktorú jej ostatné Svobodové milenky mohli len ticho závidieť. A boli ich desiatky...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu