Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Machálková a Svobodová: O Karla sa delili!

Leona Machálková sa o Karla Svobodu delila s jeho ženou Vendulou. Zobraziť galériu (5)
Leona Machálková sa o Karla Svobodu delila s jeho ženou Vendulou.

PRAHA - Trojuholník v manželstve Karla Svobodu. Starší muž a dve mladé ženy. Jedna z nich, Leona Machálková (40), sa teraz nemôže zmieriť s tým, že sa prevalil jej intímny pomer so skladateľom.

Dva roky sa o neho totiž musela deliť s jeho manželkou Vendulou. Sexuálne hry v trojici začali v lete 1999 na francúzskej riviére, kde milostný trojuholník trávil spoločné medové týždne. Vendula bola Svobodovou právoplatnou ženou, umierala jej malá Klárka a manželovi vždy urobila, čo mu videla na očiach. Leonu nútene trpela. Ale len do tej chvíle, než sa Svoboda začal s Leonou intímne stýkať o samote, bez nej. V tej chvíli to bolo príliš i pre zamilovanú manželku.

Prezradenie prechodného manželstva v trojici Leonu rozzúrilo natoľko, až Vendulu ohriakla, že špiní Karlovu pamiatku. „Karel bol výborný človek a je mi ľúto, že teraz Vendula robí negatívnu reklamu,“ povedala Machálková. Zdá sa, že Machálková má zlé svedomie. A preto predstiera i horšiu pamäť. A čo na to Vendula? „Leonu chcem vnímať už len ako profesionálnu speváčku, ktorá pomáha mojej Kvapke nádeje. Čo bolo, bolo.“
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu