Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Novotného Silvester? Najdrahší v Bratislave!

Novotný si príchod Nového roku vychutná v najdrahšej bratislavskej reštaurácii.
Novotný si príchod Nového roku vychutná v najdrahšej bratislavskej reštaurácii.

BRATISLAVA - Už ich nespája vôbec nič! Aj Silvester dní nato prežila svoje najhoršie Vianoce, ked prišla o bábätko, rozhodla sa záver roka stráviť v Stredomorí u svojej kamarátky. Jej expriateľ, mníchovský podnikateľ, privíta nový rok v najdrahšej bratislavskej reštaurácii UFO.

Silvestrovský večer ho bude stáť 7-tisíc korún! Jej bývalý milenec Jan Novotný si Slovensko obľúbil a chystá sa tu stráviť aj posledný deň v roku. So svojimi priateľmi si vychutná Silvester v najdrahšom bratislavskom podniku, večer s honosným menu ho vyjde na 7-tisíc korún.„Silvestrovať budem v Bratislave s kamarátmi,“ potvrdil nám Novotný. Podľa informácií Nového Času je to najdrahší Silvester, aký Bratislava ponúka. Ako sa zdá, Honzík tam nemôže chýbat! Okrem toho žiadny iný podnik nemá taký veľkolepý výhľad na mesto a ohňostroj, ako práve ten, v ktorom sa bude mníchovský podnikateľ do skorých ranných hodín posledný deň v roku zabávať. Exmilenci teda budú i v posledný deň v roku stovky kilometrov od seba vzdialení...

Moderátorka Marianna Ďurianová pritom prežíva ťažké obdobie. Po tom, ako na Štedrý den prišla o bábätko, sa rozhodla, že Silvester a Nový rok strávi ďaleko za hranicami Slovenska. Podľa informácií Nového Času si pár hodín po nedeľnej službe v Markíze odíde liečiť ubolené telo aj dušu za svojou najlepšou kamarátkou Monikou. „Mám tam všetko, co potrebujem - slnko, more, pokoj a moju najlepšiu priateľku,“ vyznala sa pre Nový Čas víkend Marianna ešte v lete tohto roka. Čo dostane za 7-tisíc?
Honosné silvestrovské menu za 7 000 korún pozostáva z aperitívu - 2002 Blanc de Noir, Hacaj, Slovakia, predjedla - amuse bouche, hrebenatkové ceviche, Prunier Paris kaviár, piatich chodov a vína.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu