Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Angelina vraj podvádza Brada s bodyguardom!

Zobraziť galériu (7)

LOS ANGELES - Vzťah Angeliny Jolie a Brada Pitta dostáva ďalšiu zaťažkávaciu skúšku. Novinári totiž sexy herečku obvinili z toho, že podvádza hollywoodskeho krásavca so svojim britským bodyguardom Billym. Zvodnej hviezde vraj učaroval svojim dokonale vypracovaným telom.

A ona ho dokonca intímne oslovuje „Chisel" – Sekáč či Väzba. Billy bol členom špeciálnych vzdušných jednotiek, takže má úplne perfektnú kondíciu a svalnaté telo. 35 ročný fešák je navyše o 9 rokov mladší ako Brad, ktorý bude mať za mesiac 44 rokov.

„Brad a Angelina mu veria natoľko, že mu zverujú svoje životy a životy svojich detí. Ale Brad sa bojí, že si Angelina môže vytvoriť s ich novou ochrankou príliš blízky vzťah,“ prezradil zdroj blízky Pittovi magazínu Now.

Billy tiež v poslednej dobe vyzdvihuje Angelinu po natáčaní. Zatiaľ si pre svoju družku a matku detí prichádzal samotný Brad.

Odborník na reč tela, doktor Glenn Wilson, potom magazínu Now potvrdil, že medzi Angelinou a Billym je veľmi uvoľnené a priateľské puto. Je z nich na prvý pohľad jasné, že sú v prítomnosti toho druhého šťastní. „Billy sa nespráva ako sluha či zamestnanec, takže je jasné, že spolu majú veľmi dobré vzťahy a jeden sa o druhého zaujíma,“ tvrdí Wilson.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu