Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Viki Ráková: Neúčasť na charite chcela ututlať

Viki Ráková Zobraziť galériu (10)
Viki Ráková

BRATISLAVA - Vyrobila si poriadny trapas! Herečka Viki Ráková (26) zrejme netušila, ako si zavarí, keď na poslednú chvíľu zruší účasť na charitatívnej akcii. V sobotu radšej uprednostnila vlastný biznis.

Organizátorom dobročinnej akcie to však oznámila až vtedy, keď už na jej meno kúpili letenku. Keď herečka zistila, že by sa o tom mohla dozvedieť verejnosť, pokúšala sa záležitosť ututlať.

Viki Ráková sa poriadne sekla, keď sa kvôli nakrúcaniu VILOmenín s Andy Krausom vykašľala na Vianočný bazár šiat v Košiciach. Niekoľkotisícový honorár od Markízy spôsobil, že teraz si herečka môže ušiť z hanby kabát. Viki tušiac, že jej prešľap sa bude medializovať, poslala hovorkyni slovenskej pobočky UNICEF Tatiane Makovej esemesku s textom: „Neviem, prečo túto situáciu riešite cez médiá. Naozaj ma to mrzí. Žiaľ to zlyhalo na komunikácii. Naozaj od vás nemám neprijatý hovor. Ak ide o letenku, bez problémov vám ju preplatím. Je mi to ľúto.“

Škoda len, že sa Ráková nezobudila skôr a lepšie si neskoordinovala svoje pracovné záležitosti. Mohla tak predísť obojstranným nepríjemnostiam.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu