Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viki Ráková: Sťahuje sa do Bratislavy

Viki Ráková Zobraziť galériu (6)
Viki Ráková

BRATISLAVA - Herečka Viki Ráková (26) mení svoj život od základov. Podala výpoveď v košickom divadle Thália, začína nakrúcať nový seriál a opúšťa rodné mesto.

V Bratislave si už so svojím priateľom Lászlóm (29) hľadá podnájom.

Nakrúcanie nového seriálu začínate v januári a zaberie vám to celý týždeň. Zdá sa, že s cestovaním do Košíc to už budete mať oveľa ťažšie.

- Je to pravda, nakrúca sa päťkrát týždenne a budem mať dva víkendy voľné. Takže z Košíc sa musím presťahovať. Už hľadám nejaký podnájom v Bratislave.

Ako na tieto zmeny zareagoval váš priateľ Laci?

- On príde so mnou. Len musíme ešte vyriešiť situáciu okolo jeho štúdia. K doktorátu mu chýbajú dva roky, ale hádam sa to bude môcť preložiť na diaľkové štúdium. No a, samozrejme, bude chodiť na konzultácie. Ostatné veci, ako napríklad nejaká robota pre neho, nechávame otvorené. Som však rada, že budeme žiť v Bratislave. Zdá sa, že rok 2007 je pre mňa rokom zmien.

Na novom seriáli začnete pracovať až v januári. Máte čas na to, aby ste nasali atmosféru Bratislavy.

- Do Bratislavy sa chystám už v novembri. Chcem chodiť k jazykovej pedagogičke a musím sa nejako pohodlne usadiť v hlavnom meste. Musím sa zdokonaliť v slovenčine. Moja nová postava Agáta pochádza z Nových Zámkov. Lenže už nebudem splietať slovenské a maďarské výrazy. Dohoda znie tak, že diváci budú vedieť, že je maďarskej národnosti, ale to bude všetko. Preto sa chcem zdokonaliť aj v slovenskom jazyku.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Viki Ráková: Sťahuje sa
Zobraziť galériu (6)
Celý rozhovor už v najnovšom vydaní týždenníka Nový Čas Ľudia.
   

NOVÝ ČAS ĽUDIA už dnes v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu