Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Viki Ráková: Vykašľala sa na charitu!

Viki Ráková na poslednú chvíľu odmietla ísť na charitatívnu akciu do Košíc.
Viki Ráková na poslednú chvíľu odmietla ísť na charitatívnu akciu do Košíc.

BRATISLAVA - Toto sa nerobí! Herečka Viki Ráková (26) si, zdá sa, totálne pokazila renomé. Včera v poslednej chvíli zrušila svoju účasť na dnešnej charitatívnej akcii organizácie Unicef Vianočný bazár šiat v Košiciach.

Herečka totiž dostala ponuku, ktorú nedokázala odmietnuť! To, že jej Unicef kúpil letenku a urobil reklamu v médiách, ju nezaujímalo, organizátorom podujatia sa ani len neospravedlnila. Dala prednosť biznisu!

Viki Ráková poriadne zaskočila organizátorov tradičného Vianočného bazára šiat, ktorý sa má konať dnes v košickom hoteli Slávia. Necelý deň pred začiatkom charitatívnej akcie im totiž oznámila, že do Košíc nepríde.

„Veľmi nás to mrzí, pretože sme s ňou na sto percent počítali. Dokonca sme jej zaplatili spiatočnú letenku a jej meno sme v súvislosti s touto akciou medializovali,“ povedala Novému Času hovorkyňa organizácie Unicef Slovensko Tatiana Maková.

Tá sa s mladou herečkou celý týždeň neúspešne pokúšala spojiť a podarilo sa jej to až včera. Keď jej chcela oznámiť termín odletu, na svoje prekvapenie sa dozvedela, že Viki nikam nejde, lebo nakrúca VILOmeniny. Herečka sa jednoducho rozhodla pre biznis, a nie pre charitu!

Prečo však prisľúbila svoje účinkovanie v relácii? „Už sa raz pre mňa nakrúcanie VILOmenín prekladalo a bolo by pre mňa hlúpe, keby sa to stalo ešte raz,“ vysvetľovala Novému Času Ráková. Tá si myslí, že zlyhala komunikácia s Unicef-om. „Mrzí ma to. Neuložila som si ich číslo a nevedela som sa im ozvať. Až v piatok sa mi dovolali. Škoda, lebo aj ja som sa tešila do Košíc, pretože sa rada zapájam do charitatívnych akcií a nechcem z toho vyjsť ako najväčší chrapúň.“

Viki asi pred Vianocami potrebuje zarobiť ešte pár korún a byť na obrazovke tak často, ako sa len dá. Inak sa nedá jej podraz na organizátorov tradičného Vianočného bazára šiat vysvetliť. „Bola som prekvapená, ani nepovedala, že ju to mrzí alebo pomôžem vám nájsť za seba náhradu,“ dodala Maková.

O čo ide?
Do tradičného Vianočného bazára šiat sa tento rok zapojilo sto známych dám, ktoré venovali zopár kúskov zo svojho šatníka. Zisk z predaja šiat pôjde na podporu Linky detskej istoty organizácie Unicef. Do akcie sa zapojili napríklad Zuzana Fialová, Zita Furková, Adriana Kmotríková či Zdenka Predná.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu