Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Vendula Svobodová: Rúca sa jej svet!

Vendula Svobodová Zobraziť galériu (10)
Vendula Svobodová

PRAHA - Pohár trpezlivosti pretiekol! Manažér Janis Sidovský (37) po 7 rokoch opúšťa Kvapku nádeje!

Vendula Svobodová (35) je tak definitívne sama. Počas jedného roka prišla o dvoch mužov svojho života - manžela a otca, a teraz ju kvôli jej škandalóznemu správaniu v ostatných týždňoch opúšťa i doterajší ochranca Sidovský. Vendule sa rúca svet!

Lesbické fotografie na titulných stránkach, verejné označenie za "nedobrého človeka" od Petra Svobodu, milostná aféra s Danielom Hůlkom a teraz Venduline škandalózne správanie po nedávnej smrti otca na večierku časopisu Playboy. To všetko bolo zrejme pre Sidovského poslednou a rozhodujúcou kvapkou. Podľa informácií Blesku bude Sidovský v Kvapke ako PR manažér už iba do konca roka. A potom: ZBOHOM, Vendula!

Vendula sa však bráni: "Dajte mi už všetci pokoj! Čo nemám právo desať mesiacov po Karlovej smrti žiť? Nemôžem mať nový vzťah? Musím sedieť zavretá doma a plakať? Stalo sa mi toho v živote snáď málo? Mám sa ísť zabiť?" reaguje rozhorčene Vendula.

"Nereaguj na každý článok, nezveruj sa médiám," radil jej Sidovský. "Keď chceš piť s Danom, pozvi ho domov, nechoďte do krčmy, kde ste všetkým na očiach," presviedčal Vendulu. Tá si ale kvôli svojmu impulzívnemu správaniu vždy všetko urobila po svojom a hneď po malére prosila Janisa, aby uhasil požiar. Sidovského teraz v brandži začali osočovať, že Vendule radí zle, a že vdova po Karlovi Svobodovi diskredituje jeho imidž. A tak povedal dosť.

Janis nechce hasiť Venduline požiare

Janis Sidovský (37) končí v Kvapke nádeje Venduly Svobodovej. Pre Kvapku pripravuje Vendulin doterajší ochranca poslednú akciu - 18. decembra šou Kráľovná muzikálu v Hudobnom divadle Karlín. Týmto jeho práca pre Vendulu definitívne končí.

Sám Sidovský sa ale odmieta k celej veci vyjadrovať. "Zakazuje mu to zmluva, podľa ktorej do konca roka musí mlčať," priznal Blesku zdroj. "Janis chodí večer domov v sklesnutej nálade. Celý ostatný rok obetoval takmer výhradne Kvapke. Napriek tomu, že ho veľa kolegov od tejto práce odhováralo, stál od konca januára pri Vendule," priznal Blesku Sidovského kamarát Pavel Vítek (42).

"Mrzí ma to, Vendulu máme obaja veľmi radi, je to ale neuveriteľne neskrotná povaha a Janis tým trpí," dodal Vítek s tým, že Vendula odmietala a naďalej odmieta počúvať Janisove rady. Jej impulzívne správanie mu na verejnosti robilo problémy.

"Janis potrebuje čas na inú prácu. Dostal teraz na starosť projekt colourplanet.cz, ktorý má podporu Európskeho parlamentu, a nemôže neustále hasiť požiare v súkromí Venduly. Ona si určite nájde niekoho iného, stojíme pri nej, vždy jej pomôžeme, ale na niektoré veci máme jednoducho iný názor," potvrdil Sidovského odchod z Kvapky nádeje Pavel Vítek.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu