Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Olešová: Priznala tajné schôdzky s Novotným!

Lucia otvorene tvrdí, že na Honzíka sa môže vždy spoľahnúť. Zobraziť galériu (2)
Lucia otvorene tvrdí, že na Honzíka sa môže vždy spoľahnúť.

BRATISLAVA - Semifinalistka SuperStar 3 Lucia Olešová (19) aj po vypadnutí zo šou púta na seba pozornosť!

Minulý týždeň ju fotografi Nového Času prichytili v Mníchove s bývalým frajerom Marianny Ďurianovej, plejbojom Janom Novotným (30). Mladá speváčka exkluzívne pre Nový Čas Ľudia prehovorila o svojom výlete do bavorskej metropoly aj o vzťahu k Ďurianovej exfrajerovi.

Presne pred týždňom krásna plavovláska navštívila Mníchov, kde pripravuje svoj nový album. Stretla sa tam však aj s Janom Novotným, o ktorom sa stále hovorí ako o jej údajnom milencovi. Ten bol sexi Bratislavčanku vyzdvihnúť skoro ráno rovno na letisku.

„Trávili sme spolu voľný čas, ale iba podľa možností. Skôr to bola rýchla kávička a potom čau. Veľa času sme na seba nemali,“ vysvetľuje Olešová, ktorá bola rada, že sa o ňu Honzík aj tentoraz postaral. „Ubytovanie som mala vybavené cez otca,“ trvá však speváčka tvrdošijne na tom, že noc u Jana napokon nestrávila. „Na Jana sa môžem spoľahnúť nielen keď som v Mníchove, ale aj v Bratislave.

Stretávame sa však radšej tajne, buď u mňa doma, alebo u neho, lebo hneď by sme mali v pätách novinárov a nebolo by nám to príjemné,“ prezradila kráska, ktorá sa vraj chce do bavorskej metropoly už čoskoro presťahovať. O tom, čo ju v skutočnosti tak ťahá do Mníchova a kedy sa chystá odísť zo Slovenska, čítajte viac v Novom Čase Ľudia.

ČÍTAJTE V NOVOM VYDANÍ TÝŽDENNÍKA NOVÝ ČAS ĽUDIA

 

Olešová: Priznala tajné schôdzky
Zobraziť galériu (2)
Celý rozhovor s Luciou Olešovou nájdete v aktuálnom vydaní Nového Času Ľudia.
   

NOVÝ ČAS ĽUDIA už dnes v predaji!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu