Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Lucia Olešová: Prichytená s Novotným!

Mníchov, letisko 7.32 hod.: Honzík vyzdvihol Luciu priamo na mníchovskom letisku. Zobraziť galériu (18)
Mníchov, letisko 7.32 hod.: Honzík vyzdvihol Luciu priamo na mníchovskom letisku. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tá sa ale rozbehla! Semifinalistka SuperStar Lucia Olešová (19) štartuje, zdá sa, v týchto dňoch nielen spevácku kariéru.

Už v stredu ráno odletela do Mníchova, kde spojila príjemné s užitočným. Okrem nahrávania dvoch nových piesní na debutový album totiž mníchovský výlet využila aj na stretnutie s mužom, v ktorého spoločnosti sa nepochybne cíti viac ako príjemne. Exmilenec Marianny Ďurianovej Jan Novotný (30) ju čakal rovno na letisku.

Je streda pol šiestej ráno. Na bratislavské Letisko Milana Rastislava Štefánika prichádza semifinalistka SuperStar Lucia Olešová. Oblečená v elegantnom kožúšku s leopardím vzorom a batožinou, ktorú tvoria iba dve veci - väčšia kožená kabelka a čierna taška s prenosným počítačom, premáha únavu z nezvyčajne skorého vstávania. Pred šiestou už prechádza letiskovou kontrolou a nastupuje do lietadla smerujúceho do Mníchova.
 

Lucia Olešová: Prichytená s
Zobraziť galériu (18)
 (Zdroj: Nový Čas)


Bratislava, letisko, 5.32 hod.


„Cestujem do zahraničia na jeden, maximálne dva dni. Mala by som nahrávať dve nové pesničky s mojimi americkými producentmi,“ potvrdila Novému Času deň pred odletom mladá speváčka. Nám sa však podarilo zistiť, že okrem pracovného programu nevynechala Olešová ani príjemnejšie stretnutia. Priamo na mníchovskom letisku ju totiž už netrpezlivo čakal jej údajný milenec Jan Novotný.

Po skončení pracovných povinností mala u mníchovského seladóna aj prespať, aby nemusela platiť za hotelovú izbu. „Nehnevajte sa, ale to, kde budem spať, je moja súkromná vec a nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ odbila nás do telefónu Olešová.

Do konca uzávierky sa nám fakt, kde mladá speváčka nakoniec spala, zistiť nepodarilo. Viac o jej spoločnom dni a noci v Mníchove s Novotným však prinesieme už v zajtrajšom Novom Čase.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu