Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Lucia Olešová: Má silikóny?

Olešovej dekolt 2007: Lucia má naozaj bujné vnady a dekolt, ktorý pritiahne nejeden mužský pohľad. Zobraziť galériu (2)
Olešovej dekolt 2007: Lucia má naozaj bujné vnady a dekolt, ktorý pritiahne nejeden mužský pohľad. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Pravé alebo umelé? Takéto špekulácie o poprsí semifinalistky SuperStar Lucie Olešovej (19) sa objavili po tom, ako Nový Čas zverejnil jej fotografiu v plavkách spred dvoch rokov.

Na tej má totiž vnady oveľa menšie, než sú tie, ktorými sa pýši teraz. Podstúpila teda Olešová plastickú operáciu na zväčšenie poprsia?

Pohľad na poprsie speváčky Olešovej ulahodí azda každému mužskému oku, ale zákonite privedie aj k záveru, že takéto bujné vnady nemôžu byť pravé! Vzhľadom na to, že Lucia je mladá a útla, jej obrovské prsia pôsobia trochu neprirodzene. A práve preto sa začali šíriť klebety, že jej k nim pomohol šikovný plastický chirurg. Je to pravda? „Nehnevajte sa, ale k tomu sa nechcem vyjadrovať,“ odbila Nový Čas plavovláska. Na otázku, ako je možné, že na fotke v plavkách až také plné poprsie nemá, odpovedala: „Asi je to tým, že mi medzitým prsia dorástli.“

Aj keď je pravda, že sa ženám môžu prsia o pár čísiel zväčšiť napríklad v dôsledku užívania antikoncepcie, je otázne, či môže takáto zmena nastať za dva roky tak, ako u Lucie. Ona sama totiž priznala, že fotografia vznikla v roku 2005 v poľskom Sopote, počas hudobného festivalu, kde spievala a na pláži ju odfotil otec.

Chirurgické zväčšenie však patrí už aj u nás k relatívne bežným zákrokom a nejedna známa žena si ich existenciu nevie vynachváliť. Buď im dodalo sebavedomie, ako napríklad speváčke Dare Rolins (34), moderátorkám Jane Škrekovej (35) a Andy Timkovej (45), alebo vďaka silikónom urobili kariéru, čo sa podarilo Rozborilovej exmilenke Silvii Horváthovej (25), bývalej finalistke šou Big Brother Denise Mečiarovej (22) či sexbombe Eve Cifrovej (26).

Lucia Olešová by teda nebola prvá ani posledná vylepšená celebrita. Ktovie, prečo sa tak rázne odmietla vyjadriť k tomu, či prírode pomohla aj ona, alebo nie...

Lucia Olešová: Má silikóny?
Zobraziť galériu (2)


Olešovej dekolt 2005: Hoci Lucia nikdy nebola úplne plochá, pred dvoma rokmi mala prsia skutočne o niekoľko čísel menšie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu