Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Angelina Jolie priznala: Neviem variť

LOS ANGELES - Aj keď je matkou štyroch detí a chce si zadovážiť ďalších potomkov, nevedela by Angelina Jolie svojim ratolestiam variť tak dobre, ako to robila jej matka Marcheline Bertrandová. Tá patrila medzi klasické materské vychovávateľky a vynikajúce kuchárky.

Avšak Angelina podedila skôr herecký talent po otcovi. Bradovi sa po prvý krát pokúsi pripraviť moriaka k večeri Vďakyvzdania, ale výsledkom si istá nie je.

„Nie som moc na varenie, takže uvidíme, čo sa stane. Pokúsim sa. Zapojíme sa do toho všetci. Ale myslím si, že si u nás doma nikto nepraje, aby som večeru Vďakyvzdania pripravovala sama,“ priznala hollywoodska kráska v televíznej show Good Morning America.

Angelina opäť nezabudla pripomenúť, že sviatky u nich doma budú prebiehať multikultúrne, aby sa ani jedno z adoptovaných detí nemuselo cítiť cudzo. „Držíme oslavu čínskej bohyne Mesiaca kvôli chlapcom, ktorí sú z Ázie, a tiež Kwanzaa a podobné sviatky. Určite sa snažíme sláviť maximum z nich a oslavovať všetky kultúry,“ dodala Pittova partnerka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu