Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Ďurianovej rola v Ordinácii ohrozená: Nikto s ňou nechce hrať?!

Marianna Ďurianová si zrejme svoju epizódnu hereckú kariéru takto nepredstavovala. Zobraziť galériu (5)
Marianna Ďurianová si zrejme svoju epizódnu hereckú kariéru takto nepredstavovala.

BRATISLAVA - Toto sa naozaj nečakalo! Televízia Markíza určite netušila, aké problémy spôsobí zaradenie Marianny Ďurianovej (30) do seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Niektoré herečky už atraktívnej moderátorke dali jasne najavo, čo si o jej účinkovaní v seriáli myslia. Najnovšie sa objavili aj problémy so scenárom, ktorý sa musí prerobiť tak, aby sa predišlo zbytočnému napätiu na pľaci... Vyzerá to, že s Mariannou (sa) nikto nechce hrať!

Ďurianová má v seriáli stvárniť letušku, ktorá sa bude starať o smrteľne chorú matku. Zatiaľ však nie je známe, kto si zahrá jej mamu, ani to, s ktorými ďalšími postavami seriálu moderátorka príde vôbec do styku. V piatok malo byť pritom už všetko jasné! „Predbežný scenár je už síce hotový, ale obsadenie postáv do jednotlivých scén, ako aj obsah dialógov ešte neboli definitívne uzavreté ani schválené,“ tvrdí hovorkyňa Markízy Oľga Dúbravská.

Zo seriálového zákulisia však medzitým prenikli informácie, že máloktorá z herečiek si túži zahrať s Mariannou po boku, a tajne dúfajú, že sa tomu vyhnú. Najmä scéna, pri ktorej by sa pred kamerou odohrávala nejaká výmena názorov so Zuzanou Fialovou, je priam nepredstaviteľná. „Všetci účinkujúci sú profesionáli a máloktorý z nich by si dovolil bojkotovať seriál iba pre Mariannu. Podľa informácií od tvorcov s tým herci problém nemajú, veď ide iba o jeden diel. Preto nevidíme dôvod na takúto reakciu,“ dodal zdroj z televízie.

Nie je však žiadnym tajomstvom, že niektorí herci z Ordinácie v ružovej záhrade Mariannu Ďurianovú príliš v láske nemajú. Najmä Zuzana Fialová (34) je na blondínku poriadne nabrúsená za to, že jej fušuje do remesla, a od prvej chvíle nešetrí sarkastickými poznámkami na jej adresu. „No, to musím rozdýchať,“ zareagovala, keď sa dozvedela, že Marianne rolu naozaj odklepli. Napätie v posledných dňoch ešte viac vyostrili aj ostatné herečky, ktoré moderátorke naznačili, že jej to na pľaci uľahčovať nemienia. „Veď nech si to Marianna vyskúša a potom uvidí, aké to je,“ odkázala jej skúsená herečka Táňa Radeva (54).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu