Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozvod Diany Štrofovej: Ťahanice o dcéru!

Diana (druhá sprava) svojho manžela Jana (úplne vľavo) na súde ignorovala. Zobraziť galériu (19)
Diana (druhá sprava) svojho manžela Jana (úplne vľavo) na súde ignorovala. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Štátna tajomníčka ministerstva zahraničia Diana Štrofová (33) a jej manžel Jan Štrof (39) sa včera stretli na súde kvôli rozvodu.

Sudkyňa ich však ešte nerozviedla. Sporia sa totiž o dieťa. Nevedia sa dohodnúť na pravidlách stretávania sa bývalého pražského komunálneho politika s dcérou Sandrou (2). Diana sa k manželovi správala na chodbe súdu ako k cudziemu.

Do súdnej budovy prvý dorazil Štrof. Diana sa objavila na poslednú chvíľu. Keď ju chcel manžel pozdraviť, nepodala mu ruku a odvrátila tvár. Po viac ako dvoch hodinách vyšli z pojednávacej miestnosti „Ešte nie sme rozvedení, bolo to odročené,“ povedala Diana. Jej manžel dodal: „Nedohodli sme sa na pravidlách môjho styku s dcérou.“

Sandru vychováva Diana a tak by to malo ostať aj po rozvode. Žiadosť o rozvod po troch rokoch manželstva podal Štrof. Dvojica už viac ako rok žije oddelene.

Nedávno Nový Čas priniesol fotografie Štrofa, ako sa na golfe túli k plavovláske. „Nemám novú priateľku. To bola kamarátka,“ tvrdil vtedy.

Pár sa zosobášil v októbri 2004. Štrof bol pražským radným, vlani po voľbách na poste skončil. Pre Dianu je to už druhé nevydarené manželstvo. Jej prvým manželom bol podnikateľ Jozef Majský (61). Štrofová sa s ním rozviedla v roku 2003, keď bol vo väzení.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu