Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Našiel si Štrof novú lásku?

Bývalý manžel Diany Štrofovej sa takto túlil k študentke Renáte... Zobraziť galériu (22)
Bývalý manžel Diany Štrofovej sa takto túlil k študentke Renáte... (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Tak toto Diana Štrofová (34) zrejme nečakala! Bývalý český komunálny politik Jan Štrof (37) podal žiadosť o rozvod pred dvoma mesiacmi a už sa na verejnosti ukazuje s atraktívnou študentkou Renátou. Na otvorení golfového klubu pri Bratislave nechýbali ani bozky!

O chvíľu opäť slobodný politik sa zjavne nebráni novým vzťahom. Je blondínka na fotografiách jeho novou známosťou? „Nemám novú priateľku. To bola kamarátka. Pusu som nedal len jej, ale aj tej čiernovláske Lucii,“ priznal Štrof Novému Času a dodal, že ak sa objaví po jeho boku nejaká žena, bude o tom otvorene hovoriť.

Štátnej tajomníčke ministerstva zahraničných vecí Diane Štrofovej stroskotalo už druhé manželstvo. V dobrom i zlom nezostala s veľkopodnikateľom Jozefom Majským a teraz dáva zbohom aj Janovi Štrofovi. S tým má dvojročnú dcérku Sandru, s ktorou býva v bratislavskom byte. Tiež už raz rozvedený Jan Štrof hovoril o krušných chvíľach manželstva ešte minulý rok a dohady verejnosti sa naplnili. Hoci o pár dní Štrofovci oslávia tretie výročie sobáša, žiadosť o rozvod už leží na súde. Čaká sa len na vytýčenie pojednávania.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu