Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

McAvoy: Sex s Keirou bol nočnou morou

Párik síce vyzerá spokojne, ale James na scénku s Keirou nespomína v najlepšom... Zobraziť galériu (26)
Párik síce vyzerá spokojne, ale James na scénku s Keirou nespomína v najlepšom... (Zdroj: ČTK)

LONDÝN – Kým Keira Knightley o nakrúcaní erotických scén vo filme Atonement iba básni, jej kolega James McAvoy má iný názor. Podľa neho to bola „upotená a nepohodlná nočná mora“.

Dvadsaťosemročný James sa vraj cítil zatiaľ najhoršie vo svojej celej hereckej kariére. Mladšej kolegyni sa v posteli permanentne ospravedlňoval.

„Nakrúcanie erotických scén je vždy nočnou morou. Nikdy to nie je jednoduché a vždy je to tak trochu upotené a nepohodlné. Keď zakričia 'akcia', pocítite na svojom tele prsia dotyčnej dámy a necítite sa úplne v pohode. Pokračujeme v tom a asi o 10 sekúnd neskôr si iba veľmi hanblivo povieme: ´Ospravedlňujem sa za to,´“ prezradil McAvoy.

Hviezda filmu Posledný škótsky kráľ si rovnako ako Keira nemôže vynachváliť režiséra Joa Wrighta, ktorý má vraj o sexe pred kamerou vždy jasnú predstavu. „Čo bolo na filme Atonement skvelé, že Joe Wright veľmi jasne vedel, čo chce, takže keď ste niečo spravili, bolo to na jeho príkaz,“ potvrdil James. Rovnaký názor má i Keira. Svojho filmového milenca naviac označila za najlepšie bozkávajúceho sa muža, akého kedy zažila.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu