Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Exkluzívna spoveď Dary: Strach o bábätko

Prvé foto s bruškom sa podarilo zachytiť na sobotňajšej módnej šou v Prahe. Zobraziť galériu (4)
Prvé foto s bruškom sa podarilo zachytiť na sobotňajšej módnej šou v Prahe.

PRAHA - To je ale tajnostkárka! Popová diva a porotkyňa z tretej série SuperStar Dara Rolins (34) nepovedala o svojom bábätku, ktoré čaká s priateľom Matějom Homolom (32), nikomu.

Radostnú správu o tom, že je v 10. týždni tehotenstva, nepovedala dokonca ani vlastnej mame. Novému Času sa podarilo získať exkluzívnu spoveď speváčky o jej tehotenstve. Čoho sa najviac bojí a ako sa cíti?

„Nie som ešte ani v treťom mesiaci. Doteraz to nevedeli ani moji najbližší. Nechcem nič vytrubovať do sveta, keďže som ešte neprekonala to kritické obdobie,“ povzdychla si v piatok Dara, keď sa informácie o jej tehotenstve prevalili.

Speváčka má zatiaľ zmiešané pocity šťastia a obáv, aby dieťatko v pokoji donosila. „Niekoľko mojich blízkych do tretieho mesiaca o miminko prišlo,“ priznala Dara, ktorá sa túžbou mať potomstvo so spevákom Matějom Homolom už dlhší čas netajila. O tom, že pod srdcom nosí vytúžené bábätko, však z obáv nepovedala ani svojej mame. Situáciu zachraňovala na poslednú chvíľu. „Kým to vyšlo v novinách, zavolala som mame, aby nebola v šoku,“ prezradila porotkyňa SuperStar. Od sobotného rána, keď sa radostná správa objavila v novinách, speváčka nestíhala dvíhať telefóny a odpisovať na gratulačné esemesky.

O pár hodín neskôr sa už objavila na módnej šou v Prahe, kde po prvýkrát vystavila na svetlo sveta svoje rastúce bruško. „Cítim sa skvelo, ale aj napriek tomu som zrušila väčšinu vystúpení s kapelou. Ja sa už tancovať neodvažujem,“ hovorí s úsmevom Dara. Tiež priznala, že žiadne tehotenské problémy ju zatiaľ neprenasledujú. „Akurát mám v brušku takú rybičku, takže som vlastne chodiace akvárium. A na marec, keď sa narodí, sa veľmi teším,“ dodala.

Exkluzívna spoveď Dary: Strach
Zobraziť galériu (4)
Exkluzívna spoveď Dary: Strach
Zobraziť galériu (4)
Exkluzívna spoveď Dary: Strach
Zobraziť galériu (4)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu