Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Porotkyňa SuperStar Dara Rolins: Je to výzva!

Dara Rolins
Dara Rolins (Zdroj: Nový Čas)

BANSKÁ BYSTRICA - To, čo sa nepodarilo STV, dokázala Markíza. Prehovorila známu speváčku Daru Rolins (33), aby si sadla do horúceho kresla porotcu v hudobnej megašou Slovensko hľadá SuperStar 3.

Hoci ona sama by sa vraj do podobnej súťaže nikdy neprihlásila, bude robiť všetko pre to, aby vybrala tú najlepšiu spevácku hviezdu. Prečo prijala túto zodpovednú úlohu a kde sú podľa nej lepší speváci, prezradila Dara Novému Času v exkluzívnom rozhovore počas banskobystrického kastingu.

Prečo ste sa rozhodli prijať miesto porotcu v SuperStar?

- Bola to zaujímavá ponuka a je to pre mňa veľká výzva. Už som bola v porote, ale nie v hudobnej súťaži. A dovolím si tvrdiť, že tomu rozumiem, veď v tejto oblasti sa pohybujem už dvadsaťpäť rokov.

V porote ste za prísnu, alebo sa snažíte byť k mladým spevákom zhovievavá?

- Som sama za seba. Viem byť k súťažiacim kritická, ale aj ich pochváliť. Podľa toho, ako si to zaslúžia.

Zatiaľ ste vyberali adeptov v Košiciach a v Banskej Bystrici. Kde boli podľa vás lepší speváci?

- Určite v Banskej Bystrici. Bol tu zaujímavejší materiál a viac talentu. Osobne si však myslím, že keby sme na každom kastingu našli iba jeden talent, bol by to úspech. Našťastie, je ich viac.

Stíhate sa okrem tejto súťaže venovať aj niečomu inému?

- Súťaži sa venujem naplno, no popri tom dokončujem aj svoj album, ktorý vyjde v auguste. Nie je to však moje autorské dielo, ale predstavujem na ňom rôznych dídžejov, preto mi to nezaberá až toľko času. A popri tom, samozrejme, aj koncertujem.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu