Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dara Rolins: Tají svoje tehotenstvo?!

Za rušením vystúpení Dary Rolins sú vraj speváčkine zdravotné problémy. Zobraziť galériu (28)
Za rušením vystúpení Dary Rolins sú vraj speváčkine zdravotné problémy. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA - Speváčka Dara Rolins (34) cez víkend zo zdravotných dôvodov odriekla viacero akcií na Slovensku, čo oživilo úvahy o tom, či jej náhla indispozícia nesúvisí s tým, že je v druhom stave. Zisťovali sme, či Dara skutočne čaká bábätko...

„Dara nie je tehotná, ale naozaj ochorela. Minulý týždeň dostala vysoké horúčky, bolo jej zle, takže musela ísť k lekárovi, ktorý jej diagnostikoval zápal priedušiek. Okamžite zaľahla do postele a začala sa liečiť. Preto sme museli odvolať všetky akcie, ktoré mala naplánované na Slovensku,“ vysvetlila nám jej manažérka Eva Skallová.

Informácie o tom, že je Dara v druhom stave so svojím priateľom Matějom Homolom (32), s ktorým žije už viac ako rok, sa teda zatiaľ nepotvrdili, hoci je možné, že speváčka chce svoje tehotenstvo utajiť, až kým nebude celkom isté a jasné, že je v tom. „Nie je dôvod na to, aby také niečo tajila. Práve naopak. Asi by sa veľmi tešila a chcela by sa o svoju radosť so všetkými podeliť,“ nazdáva sa manažérka Dary Rolins.

Speváčka, ktorá vraj nedávno vysadila aj antikoncepciu, sa svojou túžbou po bábätku vôbec netají: „Bojím sa, aby som to neprešvihla. Otehotnieť by som chcela s Matějom, ktorého milujem a viem, že aj on ma bude milovať ešte viac, až budem mať bruško a stanem sa matkou jeho dieťaťa,“ povedala Dara v máji a odvtedy všetci netrpezlivo čakajú, kedy sa ich spoločné dielo konečne podarí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu