Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Iveta Bartošová: Pôjde domov už o mesiac!

Iveta už netrpezlivo čaká na deň, keď opustí liečebňu. Zobraziť galériu (25)
Iveta už netrpezlivo čaká na deň, keď opustí liečebňu. (Zdroj: Nový Čas)

KROMĚŘÍŽ - Česká speváčka Iveta Bartošová (41) pôjde čoskoro domov! Na protialkoholickej klinike strávila viac ako polovicu svojho trojmesačného pobytu.

Český denník Blesk zistil, že termín speváčkinho prepustenia je 18. október! Iveta vďaka svojmu vzornému dodržiavaniu liečby dostala minulý víkend prvý „opušťák“. Jej cesta viedla za synom Arturom, a tu hneď prišli problémy s jeho otcom Ladislavom Štaidlom.

„Áno, o tom, že bola Iveta minulý víkend doma, viem,“ potvrdil Blesku speváčkin milenec Roman Hanke. No že by nastali akékoľvek problémy, popiera. Podľa verzie z okolia Štaidla, u ktorého si Iveta syna vyzdvihla, však bolo všetko inak. Štaidl vraj svojim známym tvrdí, že speváčka pôvodne sľúbila vrátiť Artura k nemu domov v nedeľu večer, potom to telefonicky zmenila na pondelok ráno. Artura však otcovi nevrátila.

Vzhľadom na to, že sama Bartošová sa po voľnom víkende vrátila do psychiatrickej liečebne v Kroměříži, musela ho niekomu zveriť. Ladislav Štaidl ešte v piatok tvrdil, že nemá tušenie, kde jeho desaťročný syn je, ani kto ho vlastne odprevadí do školy. „Artura mám vo svojej opatere, je v najlepšom poriadku a pripravuje sa do školy,“ odpovedala speváčka Blesku esemeskou.

O tom, kde teraz býva Artur, ktorý má ísť v pondelok do školy, povedať nechcela. Podľa všetkých indícií syna dala jeho opatrovateľke Golde, tá sa bude o neho starať, pokiaľ sa Iveta nevráti z liečebne. Bartošová chce teraz hlavne úspešne absolvovať liečbu. „Potom by sa mala nejaký čas aklimatizovať a od novembra plánuje návrat k práci,“ prezradil jej manažér Ivan Rössler.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu