Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Zúfalá Bartošová píše z liečenia exmilencovi

Iveta bola včera šťastná. Snímka je z liečebne v Kroměříži. Zobraziť galériu (11)
Iveta bola včera šťastná. Snímka je z liečebne v Kroměříži. (Zdroj: Blesk.cz)

BRATISLAVA/PRAHA - Exmilencovi Karolovi Csinovi (31) adresuje česká speváčka Iveta Bartošová (40) svoje esemesky, ktoré mu posiela spoza múrov psychiatrickej liečebne v Kroměříži!

Iveta je tu hospitalizovaná už dva týždne a dobrovoľne sa lieči z alkoholizmu. Čo píše svojej bývalej láske a prečo sa zdôveruje práve Karolovi? „Nie je tajomstvom, že patrím k jej najbližším priateľom. Som takmer členom rodiny a v týchto dňoch sa snažím stáť pri nej,“ objasňuje slovenský herec dôvod, prečo si z neho Iveta urobila bútľavú vŕbu. Podľa zistení Nového Času mala speváčka poslať Karolovi aj esemesku s prosbou o ľudskú pomoc.

Zrejme cítila potrebu mať pri sebe blízku a dôvernú osobu. Csino túto informáciu odmietol konkretizovať s tým, že nechce stratiť Bartošovej priazeň. „Ona ma hocikedy poprosí, aby som jej polial kvety, pomohol niečo vybaviť,“ zahmlieva Karol. Detaily z ich súkromnej esemeskovej korešpondencie prezradiť nechce: „Sú to osobné veci. My si píšeme už sedem rokov. Teraz sa s ňou snažím komunikovať úplne normálne, žiadne zbytočné reči okolo liečenia nevedieme.“ Csino tvrdí, že speváčka si pobyt v psychiatrickej liečebni pochvaľuje a vraj sa tam cíti dobre.

„Ivetka je v poriadku. Páči sa jej tam. Naozaj je o.k. Aj strava jej chutí. Často ju navštevuje aj syn Artur. Spolu sa hrajú a bláznia v záhrade liečebne,“ hovorí speváčkin exmilenec, ktorý ako prvý priniesol informácie priamo od prominentnej pacientky. Snímka zhotovená včera predpoludním jeho slová iba potvrdzuje. Fotografovi sa podarilo zachytiť speváčkin šťastný výraz tváre, keď sa spolu s ostatnými pacientmi zúčastnila povinnej terapie na terase liečebne. Plavovláska sa za dva týždne pobytu v zdravotníckom zariadení zmenila na nepoznanie. Pribrala, má ostrihané vlasy, chodí nenalíčená. Napriek tomu je očividne šťastná. O jej 10-ročného syna sa momentálne stará jeho otec, známy hudobný skladateľ Ladislav Štaidl (68).
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu