Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Iveta Bartošová: Liečila sa láskou

Ivetu Bartošovú prišiel do liečebne utešovať milenec Hanke. Hneď sa jej na tvári objavil úsmev. Zobraziť galériu (19)
Ivetu Bartošovú prišiel do liečebne utešovať milenec Hanke. Hneď sa jej na tvári objavil úsmev.

KROMĚŘÍŽ - Láska aj za plotom liečebne! Tento cit si v sobotu popoludní vychutnávala speváčka Iveta Bartošová (41), ktorá už viac ako dva týždne bojuje s démonom alkoholom v psychiatrickej liečebni v Kroměříži.

Na návštevu za ňou prišiel priateľ Roman Hanke (38). Objatia, bozky a prechádzka po areáli liečebne... Na Ivete bolo vidieť, že je opäť aspoň na chvíľu šťastná.

Hanke prišiel v sobotu za speváčkou do liečebne na silnej motorke značky Honda. Iveta ho pri vchode už čakala. „Samozrejme, že Ivetu budem navštevovať, to je celkom normálne,“ priznal pred pár dňami Hanke a ako vidieť z fotografií reportéra Nedeľného Blesku, neboli to len plané sľuby. Hanke to so svojou životnou partnerkou Ivetou myslí skutočne vážne a je odhodlaný stáť pri nej aj v tých najťažších životných chvíľach. A že sa jeho návštevou speváčke značne zlepšila nálada, je z fotiek viac ako isté. Spoločne strávili veľkú časť soboty a bezosporu si mali čo povedať.

Iveta Bartošová: Liečila sa
Zobraziť galériu (19)
O tom svedčila aj popoludňajšia prechádzka po areáli liečebne, pri ktorej sa od seba nepohli ani na meter. Nakoniec prišlo dojemné lúčenie. Iveta svojho priateľa, povolaním veterinára, odprevadila späť k jeho zaparkovanej motorke a vášnivým bozkom mu dala jasne najavo, že jej jeho prítomnosť dodala ďalšie sily v liečení. Aj sám Hanke Blesku potvrdil, že s Ivetou má najlepšie úmysly. „Prestaňte už Ivete ubližovať, robí práve teraz to najlepšie, čo môže. Stojím pri nej, verím jej a vždy ju budem brániť,“ povedal Hanke s tým, že nikto nemá právo Ivetin súčasný pobyt v liečebni hodnotiť, pretože s ňou nežije.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu