Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Exmilenci Karol Csino a Iveta Bartošová sa stretli v liečebni

Karol Csino vypočul volanie Ivety a navštívil ju priamo v liečebni. Exmilenci spolu strávili štyri hodiny. Zobraziť galériu (8)
Karol Csino vypočul volanie Ivety a navštívil ju priamo v liečebni. Exmilenci spolu strávili štyri hodiny.

KROMĚŘÍŽ - Slovenský exmilenec Ivety Bartošovej (40) herec Karol Csino (31) navštívil v sobotu svoju dávnu lásku za múrmi psychiatrickej liečebne v Křoměříži, kde sa speváčka lieči z alkoholizmu.

Po esemeskových správach, ktorými komunikovali niekoľko týždňov, herec prišiel za Ivetou osobne. Ako sa má speváčka a o čom sa párik rozprával?

Po troch týždňoch esemeskovania s exmilenkou Ivetou Bartošovou (40) Karol Csino meral 200-kilometrovú púť. Prišiel za Ivetou, ktorá sa lieči z alkoholizmu v psychiatrickej liečebni. Podľa zistení Nového Času si speváčka z bývalého milenca urobila bútľavú vŕbu a údajne mu poslala esemesku s prosbou o ľudskú pomoc. „Nie je tajomstvom, že patrím k jej najbližším priateľom. Som takmer členom rodiny a v týchto dňoch sa snažím stáť pri nej,“ zveril sa herec. Do Kroměříža dorazil o 15. hod. a s Ivetou strávil štyri hodiny.

„Bol som navštíviť Ivetu a má sa o. k.,“ potvrdil Novému Času Csino. „Rozprávali sme sa o bežných veciach,“ dodal. Na stretnutie s bývalou láskou musel počkať. Tá totiž absolvovala povinný liečebný program. Csino tvrdí, že speváčka si pobyt v liečebni pochvaľuje a cíti sa dobre. „Páči sa jej tam. Aj strava jej chutí. Často ju navštevuje syn Arthur. Spolu sa hrajú a bláznia v záhrade,“ hovorí Csino. Speváčku chodí pravidelne navštevovať aj jej súčasný priateľ Roman Hanke (38). Práve láska k nemu a najbližší priatelia ju držia nad vodou.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu