Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Lindsay Lohan zblbla z rodičov

Lindsay Lohan Zobraziť galériu (9)
Lindsay Lohan

LOS ANGELES – Bývalý bodyguard Lindsay Lohan prehovoril. Tony Almeida tvrdí, že mladučká herečka je čudná po svojich rodičoch a kvôli nim.

Otec vraj rodinu psychicky a fyzicky týral, Lindsay nadával do šľapiek a matke zas nevadilo, že od šestnástich pije.

Tony robil Lindsay ochranku v rokoch 2002 až 2005. Podľa neho rodičia Dina a Michael nikdy dcéru nevychovávali a nechali ju napospas osudu. Manželia Lohanovci vraj boli divokí, hrubí, nestarali sa o výchovu, milovali ponocovanie a večierky. Dcéru vraj zneužívali len na platenie účtov.

„Lindsay musela od detstva znášať otcove fyzické a emocionálne útoky, užívanie drog a matkine pitie. Dina ju nechala robiť, čo sa jej zachcelo, len aby bola šťastná a pracovala. Na oslave 16. narodenín Lindsay pila čo chcela. Videl som ju piť pivo a miešané nápoje na vlastné oči a Dina nezasiahla. Lindsay bola rodinná dojná krava a niesla to dosť zle. Rátali s ňou len kvôli plateniu účtov. Videl som Lindsay vyčerpanú, ako prosí matku, aby ju nechala chvíľu oddychovať,“ prezradil bývalý bodyguard v rozhovore pre magazín In Touch.

Almeida obvinil rodičov aj zo zanedbania mravnej výchovy. Keď mala Lindsay 15 rokov, nechali ju vraj spať s priateľom Aaronom Carterom v hoteli Loews na Miami Beach.

„Vedeli, že Lindsay spí v Aaronovej izbe, ale zdalo sa, že sú šťastní, že si vybrala niekoho, kto jej môže pomôcť v jej speváckej kariére,“ tvrdí Almeida. Podľa neho bola Lindsay väčšinu svojho života nešťastná, a pokúšala sa preto o samovraždu.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu