Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rasťa Žitného chceli vyzliecť pred kamerou

Žitný sa mohol namiesto seriózneho spravodajstva venovať erotickým témam a odhaľovaniu svojho tela. Zobraziť galériu (9)
Žitný sa mohol namiesto seriózneho spravodajstva venovať erotickým témam a odhaľovaniu svojho tela.

BRATISLAVA - V roku 1996 mal Rasťo Žitný (31) sladkých dvadsať rokov. Študoval, uvažoval o konzervatóriu a popritom si privyrábal ako model. A pokojne sa dal zvečniť aj vyzlečený do pása.

Práve jeho pekná tvárička a vypracované telo zrejme presvedčilo tvorcov erotickej relácie, aby mu ponúkli úlohu v šteklivej relácii!

Súčasná hviezda markizáckych Televíznych novín sa miesto seriózneho spravodajstva takmer venovala šteklivejším záležitostiam. Spolu s vtedajšími kolegami - modelmi sa Rasťo dal v roku 1996 zvečniť vyzlečený do pása. Ako na fotografii vidieť, už vtedy mu hanblivosť a azda aj viera nedovolili postaviť sa do prvého radu a vystavovať na obdiv svoje odhalené telo. Ostatní takí problém nemali. Niekoľko z nich sa po modelingu chopilo aj ponúknutej zaujímavej šance - účinkovať v erotickej relácii s názvom Sexteto. Nečudo, veď si pekne zarobili - za jednu reláciu to bolo až 1 500 korún, čo pred desiatimi rokmi bola vysoká suma.

Spolu so sexi dievčatami odkrývali okrem symbolov, ku ktorým sa spomedzi opačného pohlavia hľadal pár, aj svoje nahé telá priamo na obrazovke. Ponuku na erotiku však dostali len tí najlepší a najkrajší. Nepochybne neobišla ani Rasťa Žitného. Či sa však objavil v Sextete polonahý aj on, si už jeho kolegovia nepamätajú. A Rasťo túto informáciu Novému Času nepotvrdil ani nevyvrátil. Do redakčnej uzávierky totiž nezdvíhal telefón.
Rasťa Žitného chceli vyzliecť
Zobraziť galériu (9)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu