Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Skrúcaný a Tlučková: Rozvod!

Zuzana Tlučková a Štefan Skrúcaný plánujú rozvod už pol roka Zobraziť galériu (18)
Zuzana Tlučková a Štefan Skrúcaný plánujú rozvod už pol roka

BRATISLAVA - Potvrdené! Štefan Skrúcaný (47) sa rozvádza. Po dvadsiatich dvoch rokoch manželstva s herečkou Zuzanou Tlučkovou (45) sa obaja dohodli, že každý pôjde vlastnou cestou.

Neprekonateľnú manželskú krízu potvrdil zabávač aj v exkluzívnom rozhovore pre Nový Čas. Tvrdí, že problémy medzi ním a Zuzanou trvajú dlhší čas a rozchod dvojica plánuje už pol roka. Štefan sa dokonca od manželky a detí pred dvomi mesiacmi odsťahoval a býva v novom byte v bratislavskom Ružinove. Manželské nezhody známej dvojice odhalil ako prvý Nový Čas, ktorý vo februári priniesol fotografie zabávača s jeho milenkou.

Dvadsaťdva rokov boli nerozlučnou dvojicou a teraz prišiel ich definitívny koniec. Manželstvo Štefana Skrúcaného a Zuzany Tlučkovej hrá záverečnú. Počas dlhých rokov spoločného života prešli mnohými problémami. Všetky vždy vyriešili. No len doteraz.

„Asi je normálne, že po dvadsiatich dvoch rokoch manželstva môžu vzniknúť krízy. Niektoré sa prekonajú, niektoré nie. So Zuzkou sme sa dohodli, že asi si treba od seba odpočinúť. To znamená, že ja nebudem s nimi bývať,“ otvorene priznáva Števo, ktorý už dva mesiace vlastní nový byt v bratislavskom Ružinove.

Občas ho však vídať v byte, kde býval aj s rodinou. „Problém je v tom, že mi byt teraz upratuje jedna spoločnosť. Preto sa objavujem aj tam, kde sme bývali so Zuzkou spolu,“ vysvetľuje Skrúcaný a prezrádza, že jeho nový byt si už bola pozrieť aj jeho manželka.

Spoločný život Zuzany a Števa už dlho nefungoval. Napriek tomu sa obaja dohodli, že budú žiť aj naďalej v jednej domácnosti. V roku 2005 však do života Štefana Skrúcaného vstúpila iná žena, 22- ročná redaktorka Dominika Lukáčová. Stretol ju v Spišskej Novej Vsi na akcii Miss Spiš, ktorú ona v tom roku vyhrala a on sedel v porote. A s mladou dievčinou sa zabávač stretáva dodnes.

„Zuzka vie o Dominike už dávnejšie. Určite ju tento vzťah neteší, ale vážim si to, ako sa k tomuto problému postavila. Zachovala sa chápavo, korektne a priateľsky,“ vyznáva sa Štefan Skrúcaný.

Tvrdí, že obdobie, ktoré on aj jeho manželka prežívajú, je veľmi ťažké a netají, že ich manželstvu nadobro odzvonilo. „So Zuzkou uvažujeme o rozvode. Nemáme však jasno v tom, kto ho podá. V najbližších dňoch však k tomu dôjde. Je to však iba naša vec, nevidím dôvod detailnejšie informovať verejnosť a prosím o porozumenie,“ zverí sa.

DOMINIKA NIE JE DÔVODOM


Skrúcaný tvrdí, že Dominika nie je dôvodom manželskej krízy s Tlučkovou, tá vraj prišla ešte predtým. „Na rozchode sme sa dohodli takmer pred pol rokom, toto možno veci len urýchlilo,“ hovorí Skrúcaný. Števo aj Zuzana sú pre koniec manželstva definitívne rozhodnutí a už je len otázka času, kedy ho zrealizujú. Zabávač sa však aj naďalej plánuje o svoju rodinu starať a najviac zo všetkého si želá, aby zostal medzi ním a Zuzanou priateľský vzťah. „Veľmi by som chcel, aby sme za sebou nepálili mosty, aby sme si zostali blízki,“ dodáva.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu