Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hanba! Diplomovka Mgr. Ďurianovej je hotová katastrofa

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (21)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Smola! Marianna Ďurianová (30), ktorá sa pýši magisterským titulom zo psychológie, zrejme dúfala, že pravda o jej diplomovke nikdy nevyjde najavo. Prerátala sa.

Týždenník Nový Čas Ľudia zistil, že jej práca, na ktorej sa podľa vlastných slov „namakala“, je jedna veľká katastrofa!

Diplomovka Marianny Ďurianovej s názvom Sexuálne problémy a ich prežívanie ukrýva mnoho pikantností. Počnúc opisom rôznych fáz súlože až po priebeh orgazmu. Lenže aby sa záujemca týmto dielom prelúskal, musí sa najskôr prebrodiť morom pravopisných a štylistických chýb!

Slová ako „súčastný“ namiesto súčasný, „ejekulácia“ namiesto ejakulácia či „idei“ namiesto idey sú len zlomkom toho, čo študentka Ďurianová predložila štátnicovej komisii. A pritom diplomovka má byť prezentáciou vedomostí a zručností, ktoré počas štúdia nadobudla. S takouto vizitkou sa veru chváliť nemôže.

Pravdaže, nik nie je neomylný a chybička sa môže vlúdiť. Lenže je povinnosťou študenta prácu po sebe prečítať a čo najviac nezrovnalostí odstrániť. V praxi na slovenských vysokých školách sa zvyčajne toleruje maximálne päť preklepov na stranu. No u vysokoškoláčky Ďurianovej sa na niektorých stranách dá narátať vyše 15 pravopisných a štylistických chýb!

Marianniným rekordom je strana 64, kde sa jej „zadarilo“ až dvadsaťkrát. Napriek tomu je moderátorka na svoje dielo pyšná: „Človek sa dosť nadrie, keď chce, aby bol výsledok. Hodnotenie bolo na výbornú, takže som bola spokojná,“ pochválila sa týždenníku Markíza.

O tom, ako Marianna klamala o svojej diplomovke, čítajte v aktuálnom vydaní Nového Času Ľudia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu