Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mikla venčil psa a skončil v krčme!

Podgurážený Robo zapózoval aj so štvornohým kamarátom. Zobraziť galériu (2)
Podgurážený Robo zapózoval aj so štvornohým kamarátom.

BRATISLAVA - Robo Mikla (24) si opäť vyhodil z kopýtka! Včera popoludní sa spevák túlal po bratislavských uliciach a prvá jeho cesta viedla do pohostinstva.

Tam si Mikla krátil čas tak, že sa znova oddával alkoholu. Nebol sám, no okrem jeho psa mu nerobila spoločnosť jeho manželka Majka (21), ale dve mladé dievčatá. Keď táto rozjarená trojica uvidela fotografa Nového Času, dve neznáme slečny sa stratili v uliciach Bratislavy a Mikla so svojím štvornohým kamarátom zostal sám ako prst...

„Chceš si ma odfotiť, ako som ožratý?“ zaznelo na adresu fotografa Nového Času z Robových úst. Dievčatá so školskými taškami na chrbte, ktoré boli do tej chvíle v Miklovom tesnom závese, utiekli kade ľahšie. „Už mám paranoju, že ma stále niekto sleduje, stále mám pocit, že na mňa nasádzajú paparazzov, už nemôžem ani dýchať,“ posťažoval sa Robo.

Spevák, ktorý si so svojou manželkou Majkou povedali ÁNO 9. decembra minulého roku, vtedy pred celou verejnosťou sľuboval, že popíjanie alkoholu výrazne obmedzí. Očividne sa tak nestalo a Robo si alkohol vychutnáva aj naďalej. Majka to s ním teda naozaj nemá ľahké, Robo je totiž aj po svadbe ako odtrhnutý z reťaze.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu