Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Robo Mikla sa oženil

Robo Mikla sa dnes oženil s Majkou Legatovou. Zobraziť galériu (3)
Robo Mikla sa dnes oženil s Majkou Legatovou.

BRATISLAVA - Spevák Robo Mikla sa dnes v Bratislave oženil so svojou priateľkou Majkou Legatovou.

Z divokého finalistu SuperStar, ktorý bol aj po skončení súťaže známy svojimi rebelantskými kúskami, bol dnes "klasický" ženích a zamilovaný manžel. V smotanovom obleku, s obrúčkou na ruke a pri gratulácii rodičov dojatý. "Dvadsať minút som tu stál a bolo to v pohode. Zrazu ale prišla triaška do nôh a o chvíľku prvé slzy, ktoré sa spustili, keď ma objali moji rodičia," priznal Mikla po svadobnom obrade, na ktorom okrem rodičov nechýbali viacerí kamaráti, rodina, niekoľko členiek funklubu a z koncertu stihol "dobehnúť" aj bývalý superstárovský kolega Miro Jaroš.

Keď sa vraj Roba niekto opýta, čo ho to vlastne napadlo oženiť sa, má na to jasnú odpoveď: "Čo už nariešim. Zle už bolo, dobre už bolo. Život je rôzny a prináša kadečo, ale myslím si, že momentálne nenájdem k sebe lepšiu osôbku, ktorá by ma tak poznala, chápala i tolerovala. Má všetky veci, ktoré chlap ako ja potrebuje," povedal s úsmevom ženích.

Miklovci sa nebrali kvôli tomu, že by už čakali prírastok do rodiny. Deti ale samozrejme v budúcnosti plánujú. "Sú aj také plány, ale v tomto sme dosť pragmatickí. Musíme byť lepšie zabezpečení, mať väčší priestor i čas. Aby to dieťatko prišlo do správneho prostredia. Nechcem to ale zakríknuť, pretože najskôr som hovoril, že sa budeme brať za 5-10 rokov a za týždeň som to už aj riešil," pousmial sa Mikla. Svadobnú cestu, ktorá by mala nasledovať hneď po svadbe, si zrejme mladomanželia užijú pomedzi Robovo koncertovanie. Neskôr by však manžel rád doprial svojej "vyvolenej" svadobnú cestu, po akej túži.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu