Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Štefan Skrúcaný: Tajný výlet

Zobraziť galériu (3)

SCHWECHAT - Herec Štefan Skrúcaný (47) odletel zo Slovenska!

Odcestoval bez svojej manželky Zuzany Tlučkovej (44), s ktorou vraj už dlhší čas prežívajú manželskú krízu. Na výlet však neodišiel sám. Okrem jeho kolegov Miroslava Nogu a Vlada Černého sa v sprievode na schwechatskom letisku objavila aj mladá študentka Dominika Lukáčová (21) zo Spiša. Podľa informácií Nového Času má práve táto dvojica k sebe dosť blízko. Fotoreportérovi Nového Času sa podarilo nafotiť Štefana a mladú blondínku na rakúskom letisku vo chvíli, keď mierili na tajomnú cestu do Afriky...

Priateľstvom so Števom Skrúcaným sa Miss Spiša 2005 Dominika Lukáčová netají: „S pánom Skrúcaným sa poznáme, pretože bol v porote na Miss Spiša 2005. Potom sme sa párkrát stretli na spoločenských akciách, kde som bola so svojou agentúrou a on pracovne,“ povedala Novému Času pred pár mesiacmi. V hereckej brandži sa dokonca špekulovalo, že práve táto plavovláska stojí za manželskými problémami herca. A v sobotu sa na scéne objavila znova.

Redaktorka mestskej televízie v Spišskej Novej Vsi sa ukázala v sprievode Skrúcaného a jeho kamarátov mieriacich na ďaleký výlet. „Dominika bude dva týždne mimo Slovenska. Odcestovala niekam do Afriky,“ potvrdila Novému Času včera jej kolegyňa z televízie.

Manželstvo Skrúcaného a Tlučkovej už prechádza krízou zrejme dlhšie. Tlučková sa objavila bez manžela dokonca aj na nedávnom vyhlasovaní výsledkov ankety OTO 2006, kde získala cenu za Program roka v seriáli Susedia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu