Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Skrúcaný a Lukáčová: Poznáme plán ich cesty

Štefan navštívi niekoľko exotických krajín - a nemusí za to zaplatiť ani korunu. Zobraziť galériu (4)
Štefan navštívi niekoľko exotických krajín - a nemusí za to zaplatiť ani korunu.

BRATISLAVA - Dva týždne ďaleko od domova, mimo záberu fotoaparátov a spolu.

Takto si to zrejme plánovali pred sobotným odletom z rakúskeho letiska Schwechat herec Štefan Skrúcaný (47) a mladá Miss Spiš 2005 Dominika Lukáčová (21). Obaja sa nenápadne začlenili do delegácie slovenských podnikateľov, ktorí mali namierené do Kene, na Zanzibar a Seychely! Za túto netradičnú dvojtýždňovú dovolenku by dvojica zaplatila minimálne 200-tisíc korún, avšak oni za pobyt v exotických krajinách nezaplatia ani korunu!

„Skupina slovenských podnikateľov odcestovala do Kene na Dni slovenskej kultúry. Navštívia aj Seychely a Zanzibar,“ informoval zdroj Nového Času. Skrúcaný a jeho mladučká priateľka, ktorá mala byť dôvodom manželskej krízy herca a Zuzany Tlučkovej (44), teda spojili príjemné s užitočným. Nielenže budú mať celé dva týždne len pre seba, ale navyše ich táto dovolenka snov vyjde naozaj lacno. Financovať si musia iba súkromné výdavky, keďže obaja cestuŠtefan Skrúcaný (47) a jeho priateľka Dominika Lukáčová (21) jú na náklady slovenských podnikateľov, ktorí celý výlet za exotikou financujú.

Súčasťou ich pobytu v zahraničí by mala byť aj prezentácia slovenskej kultúry spojená s predvádzaním modelov a modelingu, ktorú zabezpečuje agentúra Štefana Wimmera. Podľa slov hovorcu ministerstva zahraničných vecí Jána Škodu ministerstvo ani zastupiteľský úrad sa na akcii finančne nepodieľajú. O tajomnej kultúrnej expedícii do Afriky a na Seychely nič nevedia ani na ministerstve kultúry.

Štefan Skrúcaný už s podobnými výpravami skúsenosti má, veď v roku 2004 bol s vtedajším ministrom hospodárstva Pavlom Ruskom na obchodnej ceste v Číne. Vtedy mu „spoločnosť“ robila kolegyňa z televízie Kveta Horváthová. Aj tento výlet platili podnikatelia, ktorí boli nadväzovať obchodné kontakty s čínskymi biznismenmi.

Herec a mladá redaktorka zo Spiša Dominika Lukáčová sú v týchto dňoch v Afrike. To, že práve oni majú k sebe veľmi blízko, vyšlo najavo už pred niekoľkými mesiacmi. Hoci v manželstve Skrúcaného a Tlučkovej sú už dlhší čas problémy, obaja pevnosť svojho vzťahu niekoľkokrát verejne deklarovali. Ani po tom, čo Nový Čas zverejnil fotografie z rakúskeho letiska, odkiaľ v sobotu Skrúcaný a mladá novinárka odleteli do Afriky, neprinútili jeho manželku, aby prehovorila. „Nie,“ stroho a rázne povedala ešte skôr, ako jej Nový Čas stihol položiť otázku.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu