Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Juraj Bača: Päť týždňov bez holenia!

Juraj Bača po piatich týždňoch bez holenia. Čo poviete, bude fešák? Zobraziť galériu (9)
Juraj Bača po piatich týždňoch bez holenia. Čo poviete, bude fešák?

BRATISLAVA - Milé dámy, ak budete mať najbližších 33 dní záujem o sexi svalovca Juraja Baču, musíte počítať s tým, že bude až príliš pichať.

Včera sa totiž poslednýkrát oholil a najbližších päť týždňov žiletku do rúk nezoberie. Prečo musí športovec podstúpiť takýto zaťažkávajúci režim?

Dôvod je prozaický. Bývalý tanečník sa stal „testovacím panákom“ spoločnosti Gillete, ktorá uvádza na slovenský trh holiace systémy novej generácie. Bača sa totiž stal oficiálnou PR tvárou tejto značky, a tak musí znášať aj všetky dôsledky, ktoré mu z novej atraktívnej funkcie vyplývajú. Niekoľkonásobný majster sveta si svoju peknú tváričku oholil naposledy včera a teraz musí zarastať. „Spolupráca s Gillete bola pre mňa veľkou výzvou a brada bude pre mňa zmenou, pretože som ju nikdy nemal,“ smeje sa kajakár.

Holiaci strojček novej generácie chytí do rúk až 13. marca. No nie v intimite svojej kúpeľne, ale rovno pred publikom, keď si svoj mužný porast konečne oholí. Tvrdý päťtýždňový režim bude poriadnym zaberákom pre jeho vždy hladko oholenú tváričku. „Ako Rumcajz z rozprávky vyzerať nebudem, až tak nezarastám,“ s úsmevom tvrdí športovec. Bodaj by sa neusmieval! Podľa zistení Nového Času ako tvár renomovanej spoločnosti zinkasuje až milión slovenských korún.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu