Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Boučková: O rozvod žiadam ja!

Marianna Boučková požiadala o rozvod. Zobraziť galériu (10)
Marianna Boučková požiadala o rozvod.

BRATISLAVA/PRAHA - Šok! Žiadosť o rozvod, ktorú ešte v polovici decembra avizovali manželia Boučkovci, ešte stále nie je podaná.

Kým verejnosť očakávala, že tak urobí podvedený manžel Libor Bouček (29), dodnes sa nemal k činu. „Žiadosť o rozvod podám ja!“ šokuje verejnosť moderátorka Markízy Marianna Boučková (29). Žeby rozpad päťmesačného manželstva nesúvisel s jej milencom Janom Novotným (29)?

Všetko nasvedčuje, že Libor si v otázke rozvodu dáva načas. Je zvláštne, že muž, ktorého manželka si našla nového milenca, sa vôbec nenáhli oficiálne ukončiť nevydarený zväzok. „S Mariannou už nechcem hovoriť ani cez telefón,“ priznal Bouček v bare Silver Rock, kde deň pred Silvestrom popíjal fľašu francúzskeho šampanského Moet Chandon. Nezatajil ani fakt, že žiadosť o rozvod ani nepodal. „Nechal som to na manželku a verím jej, hoci neviem, či to zo Seychel stihla,“ ironicky podotkol moderátor. Podľa zistení Nového Času si Libor zabezpečil aspoň rozvodového právnika. Mal by ním byť Daniel Volopich, snúbenec modelky Andrey Verešovej.

Marianna má v otázke rozvodu jasno a päťmesačné manželstvo chce ukončiť za každú cenu. Starý rest si síce preniesla do nového roka, no mieni ho úspešne a čo najskôr zavŕšiť! „Žiadosť o rozvod podávam ja,“ vyhlásila jednoznačne. Na otázku, čo je pravou príčinou krachu jej navonok dokonalého manželstva, odvetila: „Jan to rozhodne nie je! Vstúpil do môjho života dávno potom, ako sme sa s Liborom dohodli na rozvode.“ Keď sa ju Nový Čas opýtal na existenciu údajného gay porna, v ktorom mal účinkovať jej manžel Libor, mlčky prikývla...
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu