Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dajú zbohom obľúbenému S.O.S.?

Na snímke zľava Roman Pomajbo, Petra Polnišová a Peter Sklár.
Na snímke zľava Roman Pomajbo, Petra Polnišová a Peter Sklár.

BRATISLAVA - Dvojica zabávačov Petra Polnišová (29) a Peter Sklár (38) rokujú o prestupe do televízie JOJ!

Obľúbení herci z estévečkárskej zábavnej relácie S.O.S. by sa už čoskoro mali objaviť na obrazovkách konkurencie. Skončia sa ich odchodom z Mlynskej doliny aj scénky divácky obľúbenej S.O.S.? Hu moristi, ktorých hviezda na televíznej obrazovke stúpla vďaka obľúbenej relácii S.O.S. na kanáli Slovenskej televízie, sa zberajú ku konkurencii. „Bol som televíziou JOJ kontaktovaný, no zatiaľ nemáme nič dohodnuté,“ potvrdil rokovania Sklár. Aj Polnišová, známa ako cvičiteľka Edita Papeky či Mora Monsterová, priznala, že na Kolibu mieri aj ona: „Všetky veci sú v rokovaní, nemôžem sa k tomu vyjadrovať. Rozhodnutie padne v najbližších dňoch.“

Podľa informácií Nového Času by sa mal Peter Sklár v Jojke podieľať na vylepšenej verzii Mafstory a Polnišová byť tvárou nového zábavno- súťažného programu. „K tejto téme sa nebudem vyjadrovať,“ povedal hovorca Jojky Ľudovít Tóth. Znamená odchod zabávačov aj ich koniec na pôde estévečkárskej relácie?

„Aj keby som odišiel do iného média, neznamená to, že by som odišiel z S.O.S.,“ povedal Sklár, ktorý má aj s ostatnými protagonistami zábavného programu zmluvu do konca júna. Ani humoristka nemá v pláne zatiaľ od kolegov zdupkať a nechať Dana Dangla s Romanom Pomajbom v štichu. „Rozhodne neodchádzam z S.O.S.,“ tvrdí zabávačka. A tak môže byť tvorca humorných postavičiek Mekyho a Fekyho, Farkašovcov či Monsterovcov Dano Dangl nateraz pokojný, jeho kolegovia mu sľúbili vernosť. „Viem o tom a nevidím v tom zásadný problém,“ povedal Dangl, ktorý sa bude v budúcej televíznej sezóne podieľať na tvorbe novej estévečkárskej súťažnej šou Slovensko hľadá Superkraj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu